Yardım Mi hesabı unlock olmuyor

Grkm.1453

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gorkem
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11
Telefon Modeli
Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba 3 haftadır mi unlock için başvuru yapıyorum son iki seferdir doğrulanmadi diyor hesabı kapatıp, hesaplan çıkış yapıp tekrar hesap ekleyip tekrar başvurduğum da hesap dogrulaniyor ama bu seferde 168 süreyi tekrardan veriyor ve biraz zaman geçince yine doğrulanmadi diyor ne yapacağımi şaşırdım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-09-24-15-47-17-026_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-09-24-15-47-17-026_com.android.settings.jpg
    440,2 KB · Görüntüleme: 25

Grkm.1453

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gorkem
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
Son 3 ay içinde başvuru yapılan cihaza 3 ay süre verebiliyor bazende yeni üye olduğunuz halde veriyor 6 note 8 pro boot kilidi açtım 2 cihazda aynı sorunu yaşadım ve dediğim yöntem ile sorunu aştım hocam bilginiz olsun
Hocam şu şekilde araştırma yaptım 168 saat verdiği süre içerisinde ek ayarlar kısmından tekrar başvur düğmesine basmamak sanırım şuan yeniden 168 saat verdi :) 168 saat telefonun ayarlar menüsüne bile girmeyeceğim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorununuz çözüldü mü ?
168 saat boyunca beklemeye devam hocam ayarlar menüsüne girmeyeceğim

ben sizin yönteminize bir lafım yok hocam ben de her zaman yeni hesap açıp yapıyorum bu işleri elim alışalı çok oldu ben arkadaşa başvurudan sonra tekrar geliştirici seçeneklerden hesap eklemesine gerek yok dedim
Ben o hatayı yaptım hocam sürekli suretle hesap ekleme düğmesine tıkladım sanırım sürekli zaman aşımına uğradı

Oyla:

levo1978

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
lenovo a806
Konular
3
Ayni sorunu bende poco f2 pro da yaşıyorum probleminiz çözüldü mü

Oyla:

TRAKTOR09

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sakıp
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Xiaomi Tool V2 uygulamasını indir orda bootloader kilidi açma adinda bir seçenek var ona tıkla mı hesabına giriş yap anında açılır
merhaba 3 haftadır mi unlock için başvuru yapıyorum son iki seferdir doğrulanmadi diyor hesabı kapatıp, hesaplan çıkış yapıp tekrar hesap ekleyip tekrar başvurduğum da hesap dogrulaniyor ama bu seferde 168 süreyi tekrardan veriyor ve biraz zaman geçince yine doğrulanmadi diyor ne yapacağımi şaşırdım

Oyla:

Grkm.1453

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gorkem
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
Sorununuz çözüldü mü ?
Hocam 168 saat tekrardan başvuru kısmına bakmadım hesap ile ilgili düzeltme yapmadım akabinde dün 168 saat doldu ve cihaz unlock oldu gören duyan yorum yapan herkese teşekkür ederim

Ayni sorunu bende poco f2 pro da yaşıyorum probleminiz çözüldü mü
168 saat boyunca hesap menüsüne girmeyin bile hocam düzeltme yada tekrar başvuru sonrasında 168 saati yeniden başlatıyor

Oyla:
Üst Alt