Yardım Mi hesabı şifresi

kursadben

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kürşat
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui11
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar
Anneme geçen sene redmi 5plus Xiaomi telefon aldım evdeki herkes xiaomi kullanıcisi :)
Fakat bir sorun var annem dün telefon desen şifresi değişti unuttu bende telefonu sifirlamisti denedim herşey iyi sıfırlandı fakat açılışta mi hesabı şifresi unutmuş canım anam ve ekstra kötü olan mi hesabı eski telefon numarası ile açılmış şifresini de yenileyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım kadın telefonsuz kaldı valla
Yenisini alicak bir durumda değilim şuan telefonun faturası felan garanti herşey duruyor çevredekilere sordum garanti yapmaz diyorlar ne yapicam ne olur yardımcı olun iyi forumlar ..

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Maalesef ya açık değilmiş
Açık hocam ilk beta sürümü atın k20 pro da istemedi hatta konu açmıştım Google hesabı bile istemiyor hangi sürümde baktiniz sizin kilit açık değil sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui 12 kapalı beta da olduğu için vardır o açık yakın zamanda düzeltirler diye düşünüyorum. Cihaz açılırken unlocked yazıyorsa twrp ekranından şifre ile alakalı dosyaları silerek açabilirsiniz.
Ben halen açık diye düşünüyorum hocam

Oyla:

kursadben

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kürşat
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
Beyler sorunu yaklaşık olarak PC başında 1saat yabancı forumlarda arayarak 2saat içerisinde( indirmeler) uygulayarak çözmüş bulunmaktayım
Teşekkür ederim ilginize

Oyla:

crazy_g

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
28
Miui 12 kapalı beta da olduğu için vardır o açık yakın zamanda düzeltirler diye düşünüyorum. Cihaz açılırken unlocked yazıyorsa twrp ekranından şifre ile alakalı dosyaları silerek açabilirsiniz.
Hocam yeni gördüm mesajınızı twrp yüklü bl açık hangi dosyaları silmek gerek acaba

Oyla:
Üst Alt