Yardım Mi hesabı şifresi

kursadben

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kürşat
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui11
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar
Anneme geçen sene redmi 5plus Xiaomi telefon aldım evdeki herkes xiaomi kullanıcisi :)
Fakat bir sorun var annem dün telefon desen şifresi değişti unuttu bende telefonu sifirlamisti denedim herşey iyi sıfırlandı fakat açılışta mi hesabı şifresi unutmuş canım anam ve ekstra kötü olan mi hesabı eski telefon numarası ile açılmış şifresini de yenileyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım kadın telefonsuz kaldı valla
Yenisini alicak bir durumda değilim şuan telefonun faturası felan garanti herşey duruyor çevredekilere sordum garanti yapmaz diyorlar ne yapicam ne olur yardımcı olun iyi forumlar ..

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Merhaba arkadaşlar
Anneme geçen sene redmi 5plus Xiaomi telefon aldım evdeki herkes xiaomi kullanıcisi :)
Fakat bir sorun var annem dün telefon desen şifresi değişti unuttu bende telefonu sifirlamisti denedim herşey iyi sıfırlandı fakat açılışta mi hesabı şifresi unutmuş canım anam ve ekstra kötü olan mi hesabı eski telefon numarası ile açılmış şifresini de yenileyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım kadın telefonsuz kaldı valla
Yenisini alicak bir durumda değilim şuan telefonun faturası felan garanti herşey duruyor çevredekilere sordum garanti yapmaz diyorlar ne yapicam ne olur yardımcı olun iyi forumlar ..
Öncelikle geçmiş olsun
Garantiden gireyim
Bu durumlarda garanti elbette kapsar
Onun haricinde açılan mi hesabı bi e posta adresine de bağlı olmalı

Bu eposta adresiyle sıfırlama yapabilirsiniz
Tabi onu ve şifresini hatırlıyorsanız

Oyla:

kursadben

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kürşat
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun
Garantiden gireyim
Bu durumlarda garanti elbette kapsar
Onun haricinde açılan mi hesabı bi e posta adresine de bağlı olmalı

Bu eposta adresiyle sıfırlama yapabilirsiniz
Tabi onu ve şifresini hatırlıyorsanız
Teşekkür ederim yanıtın için şifre yenileme yaptıgimda sadece telefon numarası çıkıyor e-posta eklememisiz
Manuel doğrulama seçeneği yaptığımda tüm bilgileri giriyorum imei dahil yardım ticketi oluşturuyorum 10dakika sonra gelen mesaj bu
(Dear 19******82, the request to review your account you submitted on [5/18/2020] was rejected. Try submitting a new request from the device you use frequently while being connected to the network you use often. B040)
Ne yapacağımı bilmiyorum :(

Oyla:

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
126
Merhaba; i.mi.com Mi id'niz ile oturum açın buradan şifrenizi değiştirin kullanamaya başlayın, bu gibi durumlar garanti dahilinde değildir garanti veren firma şifre sıfırlamak için sizden ücret talep eder.

Oyla:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Teşekkür ederim yanıtın için şifre yenileme yaptıgimda sadece telefon numarası çıkıyor e-posta eklememisiz
Manuel doğrulama seçeneği yaptığımda tüm bilgileri giriyorum imei dahil yardım ticketi oluşturuyorum 10dakika sonra gelen mesaj bu
(Dear 19******82, the request to review your account you submitted on [5/18/2020] was rejected. Try submitting a new request from the device you use frequently while being connected to the network you use often. B040)
Ne yapacağımı bilmiyorum :(
İnceleme isteği reddedilmiş hocam

Malesef bunun için çözümüm yok
:(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba; i.mi.com Mi id'niz ile oturum açın buradan şifrenizi değiştirin kullanamaya başlayın, bu gibi durumlar garanti dahilinde değildir garanti veren firma şifre sıfırlamak için sizden ücret talep eder.
Şifreyi unutmuşlar hocam sıfırlama telefonu da eski numarası imiş

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba arkadaşlar
Zenex hocam uzaktan açabiliyor kilidinizi

Oyla:

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Merhaba arkadaşlar
Cihaz Bld kilidi açıkça MIUI 12 rom atın MIUI 12 romlar da açık var kurulumda cihaz açılınca vs mi hesabı istemiyor tekrar yeni hesab kurarsınız paylaşımda Bld kilidi bilinmiyor secmissiniz telefon komple kapatıp açın açılışta mi yazısının altimda unlock yazarsa kilit açıktır

Oyla:

crazy_g

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
28
Cihaz Bld kilidi açıkça MIUI 12 rom atın MIUI 12 romlar da açık var kurulumda cihaz açılınca vs mi hesabı istemiyor tekrar yeni hesab kurarsınız paylaşımda Bld kilidi bilinmiyor secmissiniz telefon komple kapatıp açın açılışta mi yazısının altimda unlock yazarsa kilit açıktır
Yer yerinden oynar gerçekten öylemi. Note 5 pro var arkadaşta 2 yıldır yatıyor evde mi hesabını unuttu gitti telefon aldı

Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Yer yerinden oynar gerçekten öylemi. Note 5 pro var arkadaşta 2 yıldır yatıyor evde mi hesabını unuttu gitti telefon aldı
Miui 12 kapalı beta da olduğu için vardır o açık yakın zamanda düzeltirler diye düşünüyorum. Cihaz açılırken unlocked yazıyorsa twrp ekranından şifre ile alakalı dosyaları silerek açabilirsiniz.

Oyla:

kursadben

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kürşat
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
Maalesef ya açık değilmiş

Oyla:
Üst Alt