Yardım Mi hesabı önemli

Ramoxi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Merhaba herkese redmi 5 plus telefonumu letgodan aldım eve geldiğimde sıfırladım malum hiç bilmediğim mi hesabı eşleştirilmiş aldığım kişide telefoncu dan almış şuan o telefoncu kapatmış ve ben cihazsız kaldım elimde evrak hiçbirşey yok mi hesabı kırıyorlar ama ücret ço yüksek benimde ona gücüm yok mi hesabını pasifleştirebilirmiyiz mi hesabını atlatabilirmiyiz lütfen biri yardım etsin cidden zor durumdayım

arif can7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ARİF
Cihazım
Redmi note 10S
Konular
5
Merhaba herkese redmi 5 plus telefonumu letgodan aldım eve geldiğimde sıfırladım malum hiç bilmediğim mi hesabı eşleştirilmiş aldığım kişide telefoncu dan almış şuan o telefoncu kapatmış ve ben cihazsız kaldım elimde evrak hiçbirşey yok mi hesabı kırıyorlar ama ücret ço yüksek benimde ona gücüm yok mi hesabını pasifleştirebilirmiyiz mi hesabını atlatabilirmiyiz lütfen biri yardım etsin cidden zor durumdayım
Google chrome kullanarak bir tane mi hesabı açın ve açtıgınız mi hesabını telefona girebilirsiniz aklıma bu geldi Idea~~

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Google chrome kullanarak bir tane mi hesabı açın ve açtıgınız mi hesabını telefona girebilirsiniz aklıma bu geldi Idea~~
Bu çözüm değil hocam. Bahsettiği ekranda sadece eşleştirilmiş olan hesabın şifresini istiyor. Başka hesap girin demiyor.

Oyla:

arif can7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ARİF
Cihazım
Redmi note 10S
Konular
5