- Adım
- Umutcan Çeli
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Bilgim yok
- Telefon Modeli
- Redmi Note 8
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhabalar,
Redmi Note 8 modelini kullanmaktayım.Cihazımı yeniden başlatırken bir anda ekranda cihaz kilitli şeklindde uyarı çıktığını görüntüledim.Daha sonrasında Wi-Fi bağlantısı yaparak cihazı etkinleştir kısmından Mi hesabı şifremi yazarak hesabımı etkinleştirmeye çalıştım ancak şifrem doğru olmasına rağmen ekranda "Kilit açılamadı,oturum açılamıyor" şeklinde bir uyarı ile karşılaştım.Daha sonra "
Teşekkürler,
İyi forumlar.
Redmi Note 8 modelini kullanmaktayım.Cihazımı yeniden başlatırken bir anda ekranda cihaz kilitli şeklindde uyarı çıktığını görüntüledim.Daha sonrasında Wi-Fi bağlantısı yaparak cihazı etkinleştir kısmından Mi hesabı şifremi yazarak hesabımı etkinleştirmeye çalıştım ancak şifrem doğru olmasına rağmen ekranda "Kilit açılamadı,oturum açılamıyor" şeklinde bir uyarı ile karşılaştım.Daha sonra "
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
" adresine giderek şifremi sıfırlayıp yeni şifremle tekrar giriş yapmak istedim ancak aynı hatayı aldım.Aynı şifre ile resmi Mİ sitesine giriş yapabiliyorum ancak telefonumun kilidini kaldıramıyorum.Problemin çözümü konusunda destek olabilecek var mı ?Teşekkürler,
İyi forumlar.