Yardım Mi hesabı değiştirme

behcet1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BEHÇET
Cihazım
xiaomi redmi 6A
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.8.Kararlı(PCBMIXM)
Telefon Modeli
REDMİ 6A
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Xiaomi Redmi 6A telefonumu sıfır almıştım.İlk kurulum yaparken mi hesabı açmıştım hafıza dolunca telefonun mi cloud bölümünü biraz karıştırmak istedim fakat sonrasında SMS gönderimi için bakiyeniz yetersiz şeklinde çok sayıda mesaj geldi bende mi hesabımı kalıcı olarak sildim.Daha sonrasında devamlı oturum açma hatası uyarısı geldi yeni mi hesabı açtım fakat bu mi hesabıyla giriş yapamadım daha önce kalıcı olarak sildiğim mi hesabımın bilgileri çıkmaktadır. Bana bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Merhaba Xiaomi Redmi 6A telefonumu sıfır almıştım.İlk kurulum yaparken mi hesabı açmıştım hafıza dolunca telefonun mi cloud bölümünü biraz karıştırmak istedim fakat sonrasında SMS gönderimi için bakiyeniz yetersiz şeklinde çok sayıda mesaj geldi bende mi hesabımı kalıcı olarak sildim.Daha sonrasında devamlı oturum açma hatası uyarısı geldi yeni mi hesabı açtım fakat bu mi hesabıyla giriş yapamadım daha önce kalıcı olarak sildiğim mi hesabımın bilgileri çıkmaktadır. Bana bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.
Eski mi hesabınızla giriş yapabilirsiniz hocam giriş yaptıktan sonra cihazı bulu kapatın. Arama ve sms senkronizasyonunu kapatın. bu işlemleri yaptıktan sonra sms göndermeye çalışmaz birdaha

Oyla:

behcet1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BEHÇET
Cihazım
xiaomi redmi 6A
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski mi hesabınızla giriş yapabilirsiniz hocam giriş yaptıktan sonra cihazı bulu kapatın. Arama ve sms senkronizasyonunu kapatın. bu işlemleri yaptıktan sonra sms göndermeye çalışmaz birdaha
Eski hesabı kalıcı olarak sildiğim için şifreyi girdiğimde Hesap doğrulanamadı uyarısı geliyor.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Eski hesaba adresi üzerinden giriş yapmayı denermisiniz bakalım hata vericekmi

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Telefonda ayarlar/MiHesabına tıklayıp ekran görüntüsü atarmısınız hocam. Eğer orada hesap açık görünüyorsa en altta oturumu kapata tıklayıp çıkış yapmayı deneyebilirsiniz

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Yani tipik bi xiaomi açığı bu. Cihazlardan çıkış yapmadan hesap silindiği taktirde cihaz bul u kapatırken şifre girilsede boyle bir hesap olmadığı için artık işlem yapılamıyor. Xiaomi ye destek maili atın fatura vs ve tüm mi hesap bilgilerinizle onlar yardımcı olur.

Son düzenleme:
Oyla:

behcet1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BEHÇET
Cihazım
xiaomi redmi 6A
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonda ayarlar/MiHesabına tıklayıp ekran görüntüsü atarmısınız hocam. Eğer orada hesap açık görünüyorsa en altta oturumu kapata tıklayıp çıkış yapmayı deneyebilirsiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hiç bir şekilde olmuyor devamlı sildiğim mi hesabımın şifresini istiyor.Olmadı fabrika ayarlarına gireyim diyorum yine eski sildiğim mi hesabı şifresini istiyor.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hiç bir şekilde olmuyor devamlı sildiğim mi hesabımın şifresini istiyor.Olmadı fabrika ayarlarına gireyim diyorum yine eski sildiğim mi hesabı şifresini istiyor.
Cihazı sıfırlamayın sakın açamazsınız sıfırlarsanız. Garantili cihaz ise servise bir ulaşıp danışın olmazsa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi xiaomiye mail atın

Oyla:

behcet1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BEHÇET
Cihazım
xiaomi redmi 6A
Konular
1
Yani tipik bi xiaomi açığı bu. Cihazlardan çıkış yapmadan hesap silindiği taktirde cihaz bulu kapatırken şifre girilsede boyle bir hesap olmadığı için artık işlem yapılamıyor. Xiaomi ye destek maili atın fatura vs ve tüm mi hesap bilgilerinizle onlar yardımcı olur.
Sağolun denerim birde hangi mail adresinden desrek istiycem onuda söylerseniz memnun olurum . privacy@xiaomi.com a yazdım istediğim cevabı alamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı sıfırlamayın sakın açamazsınız sıfırlarsanız. Garantili cihaz ise servise bir ulaşıp danışın olmazsa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi xiaomiye mail atın
Tamam çok sağolun öyle denerim artık.

Oyla:
Üst Alt