Yardım mi hesab sorunu

exen1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xaomi mi4 lt
Konular
7
Herkese iyi akşamlar Mi 4,de format attıktan sonra mi hesab şifresi istedi daha önce defalarca format attım ilk defa şifre istedi mail adresiyle şifre sıfırlama yaptım fakat yeni şifreyi kabul etmedi bilgisayardan hesaba girebiliyorum telefonda olmuyor bende garantiye yolladım telefonu açmışlar fakat telefonla ilk gelen romu yüklemişler miui 8 yükledim gene aynı oldu kurulum ekranında kaldı başına böyle sorun gelen oldumu yardımlarınızı bekliyorum...

admin kusura bakma konuyu yanlış yere açmışım ilgili yere taşırsan sevinirim

Son düzenleme:

Alporhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orhan
Cihazım
Redmi pro
Konular
0
selam bendede aynı sorun var redmi pro var uğraşıyorum ama yapamadım
sorunu çözen varmı

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Herkese iyi akşamlar Mi 4,de format attıktan sonra mi hesab şifresi istedi daha önce defalarca format attım ilk defa şifre istedi mail adresiyle şifre sıfırlama yaptım fakat yeni şifreyi kabul etmedi bilgisayardan hesaba girebiliyorum telefonda olmuyor bende garantiye yolladım telefonu açmışlar fakat telefonla ilk gelen romu yüklemişler miui 8 yükledim gene aynı oldu kurulum ekranında kaldı başına böyle sorun gelen oldumu yardımlarınızı bekliyorum...

admin kusura bakma konuyu yanlış yere açmışım ilgili yere taşırsan sevinirim

selam bendede aynı sorun var redmi pro var uğraşıyorum ama yapamadım
sorunu çözen varmı

Bilgisayardan Mı Hesabınıza Giriş Yapın ve Aktif Edilmiş Olan Telefonunuzu Kaldırın. Telefondan Yeniden Mı Hesabınıza Giriş Yapmayı Deneyin.

Ayrıca Telefondan Mı Hesabınıza e-posta ile giriş yapmayı da denediniz mı?

Oyla:

exen1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xaomi mi4 lt
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayardan Mı Hesabınıza Giriş Yapın ve Aktif Edilmiş Olan Telefonunuzu Kaldırın. Telefondan Yeniden Mı Hesabınıza Giriş Yapmayı Deneyin.

Ayrıca Telefondan Mı Hesabınıza e-posta ile giriş yapmayı da denediniz mı?
hocam ne yaptıysam olmadı bazı arkadaşlar qcn yedeği diye bir işlemden bahsetmiş ama onunla ilgili anlatım bulamadım acaba anakart değişse sorun çözülürmü telefon kaldı öyle açılmıyor çöp oldu bu gün servise götürücem deltaya bakalım ne olacak

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
hocam ne yaptıysam olmadı bazı arkadaşlar qcn yedeği diye bir işlemden bahsetmiş ama onunla ilgili anlatım bulamadım acaba anakart değişse sorun çözülürmü telefon kaldı öyle açılmıyor çöp oldu bu gün servise götürücem deltaya bakalım ne olacak

Mi4 qcn yedeği bulabilirseniz olur. Zenex hocam sizde var mıdır?

Oyla:
Üst Alt