Soru Mi Flashtan Orjinal rom yükleyemiyorum

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
cihazı 1 hafta once gempa garantili aldım bugun sitedeki kodun birtanesiyle fastboot flashing unlock ile unlock yapıp eu rom kkurdum hersey güzel sonra orjinal roma donmek istedim 24 saattir ugrasıyorum mi flash uzerinden orjinal roma donemiyorum sayıcı 350 lere felan geldiginde telefon 3 4 defa acılıp kapanıyor sonra fasbota geri atıyor yardım edin botloader böyle gosteriyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
cihazı 1 hafta once gempa garantili aldım bugun sitedeki kodun birtanesiyle fastboot flashing unlock ile unlock yapıp eu rom kkurdum hersey güzel sonra orjinal roma donmek istedim 24 saattir ugrasıyorum mi flash uzerinden orjinal roma donemiyorum sayıcı 350 lere felan geldiginde telefon 3 4 defa acılıp kapanıyor sonra fasbota geri atıyor yardım edin botloader böyle gosteriyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Garantili cihazlara rom atinca garanti dışı kalıyor bilginiz vardır umarim

Oyla:

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantili cihazlara rom atinca garanti dışı kalıyor bilginiz vardır umarim
mi flash tan orjinal haline dondurebilsem baska bi skntı yok garanti dısı kalmıyor botloaderi kapatıp orjinal recovery yuklersen suan cihaz fasbot modunda kaldı hicbişey yuklu degil nasıl geri donus yapıcam mi flashtan rom atılmıyor

Oyla:

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
sorunu cözdüm beyler benim gibi mi flashtan orjinal roma donemeyenler sorun slot kaynaklıymıs telefon fasboottayken

fastboot getvar current-slot

fastboot flashing unlock

fastboot --set-active=a

kodlarını giriyoruz sorun tamam botloder kapatıp mi flashtan rom atıp garantinizi devam ettirebili,rsiniz

HER ADB FASBOTLADA OLMUYOR BUNU İNDİRİN

Son düzenleme:
Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Sizler goremiyor diyorsunuz yaptıklarınızı ama goruyorlarmis bir kaç admin de kendisi belirtti delta servis sadece buna izin veriyor

Oyla:

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
Sizler goremiyor diyorsunuz yaptıklarınızı ama goruyorlarmis bir kaç admin de kendisi belirtti delta servis sadece buna izin veriyor
Hayır göremezler xioamide knox sayacı denilen birsey yok suan botloaderlerin 3 üde kapalı gözüküyor orjinal mi flashtan döndüm ayrıca geçengün bozuk android 10 güncellemesi yayınlandı bl yi açıp geri dönmek veya eea veya global arasında gidip gelmek yazılımsal oldugu için birsey farkettirmiyor he sen gidip adb kodlarıyla imeiyi sıfırlayıp imei atarsan yada efs dosyalarıyla oynarsan ozman cihaz garan ti dısı kalır sürüm deiştirmekle garanti dısı kalmaz

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Hayır göremezler xioamide knox sayacı denilen birsey yok suan botloaderlerin 3 üde kapalı gözüküyor orjinal mi flashtan döndüm ayrıca geçengün bozuk android 10 güncellemesi yayınlandı bl yi açıp geri dönmek veya eea veya global arasında gidip gelmek yazılımsal oldugu için birsey farkettirmiyor he sen gidip adb kodlarıyla imeiyi sıfırlayıp imei atarsan yada efs dosyalarıyla oynarsan ozman cihaz garan ti dısı kalır sürüm deiştirmekle garanti dısı kalmaz
Işin ehli adminler şimdi yazar ben yanlis bilmiyorsam anlıyorlar

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
4JustMania

Delta servisin yazdıklarından ben "arıza durumuna bakarım masraflı (ana kart değişim gibi) bir tamir olursa BL açmayı garanti dışı bırakma sayarım "anlıyorum...

Oyla:

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
4JustMania

Delta servisin yazdıklarından ben "arıza durumuna bakarım masraflı (ana kart değişim gibi) bir tamir olursa BL açmayı garanti dışı bırakma sayarım "anlıyorum...

bu cihazin bl sini mi unlock programiyla bile acmiyoruz tamamen şehir efsanesi boyle seyler

Oyla:

wquzun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami GÜVEN
Cihazım
xiaomi Mi a3
Meslek
emekli
Konular
3
ben cihazımı ot ile 10 a güncelledim global 9 a nasıl dönerim dönersem 10 yeniden verilince bende alabilirmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar android 10 güncelemsini kaldırmanın bir yolu yokmu garantiyi bozmadan hiç bir işlem yapmadan

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt