Yardım Mi flash rom yükleme

MuhammetAci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
xiaomi mi 8 lit
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu rom miui 12
Telefon Modeli
Xiaomi mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar telefon açılmıyor rom atıcam fakat mi flash düne kadar görmüyordu telefonu bugün ne hikmetse görüyor ama mi flash da refresh yapınca telefon hata veriyor any key bişey bişey tam hatırlamıyorum rom u yükleyeyim mi ben buna hard brick olma ihtimali varmı mi tool bağlı cihazları görmeye çalışınca da aynı şeyi yapıyor

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Neden mi flash ile yükleme yapmak istiyorsunuz? Cihazda eu rom yüklü olduğuna göre twrp de yüklüdür, yapmak istediğiniz işlemi twrp üzerinden de yapabilirsiniz. Mi Flash ile hata yaparım diye korkuyorsanız xiaomi tool kullanabilirsiniz.

Oyla:

MuhammetAci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
xiaomi mi 8 lit
Konular
4
Neden mi flash ile yükleme yapmak istiyorsunuz? Cihazda eu rom yüklü olduğuna göre twrp de yüklüdür, yapmak istediğiniz işlemi twrp üzerinden de yapabilirsiniz. Mi Flash ile hata yaparım diye korkuyorsanız xiaomi tool kullanabilirsiniz.
Eu rom yüklü evet twrp de yüklü ama twrp ye girdiğimde dokunmatik çalışmıyor fastboot üzerinden 5 6 farklı twrp yüklemek istediğimde gene any key bişey bişey diyor 2 3 gündür kafayı yemek üzereyim mi flash ile rom atayım dedim dün görmüyordu bugün görüyor atsammı atmasammı kararsız kaldım mi tool da açar açmaz bu hatayı veriyor

Oyla:

mad_08046

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Miflash da dikkat etmeniz gereken kisim clean all veya flash all secili olacak ve pcde usb 2.0 portu olacak.

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
Eu rom yüklü evet twrp de yüklü ama twrp ye girdiğimde dokunmatik çalışmıyor fastboot üzerinden 5 6 farklı twrp yüklemek istediğimde gene any key bişey bişey diyor 2 3 gündür kafayı yemek üzereyim mi flash ile rom atayım dedim dün görmüyordu bugün görüyor atsammı atmasammı kararsız kaldım mi tool da açar açmaz bu hatayı veriyor
Telefonu önce fastboot moda alın sonra ses açma ve güç tuşuna basın ekran kapanıp titrediginde elinizi güç tuşundan çekin twrp tuşları çalışır

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt