- Adım
- halil
- Cihazım
- t50
- Konular
- 6
proğram 32 bit de çalışıyormu
hocam rom orjinal rom ise yapılabilir ama sizin rom unuz devoloper rom yada stabil rom mu onu öğrenmeniz lazım eğer bunlardan biriyse güncelenebilir ama değilse bu programla sıfır kurulum yaparak sürekli otomotik yada bu programla günceleyebilirsinSelamlar ben mi 5x alalı bir hafta oldu aileye yeni katıldık yani 9.5.3 stabil var bende .mi flash prodan güncelleme yapıyoruz sanırım bilgi verebilirmisiniz ?
hocam denemedim ama büyük ihtimale çalışır benim elektirikte sıkıntı var sürekli kesiliyor 120 mb lık dosyayı upload edemiyorum k.b yüklüyorum yükleme bitince bildircem tekrar k.b
[doublepost=1528473552,1528472933][/doublepost]
hocam rom orjinal rom ise yapılabilir ama sizin rom unuz devoloper rom yada stabil rom mu onu öğrenmeniz lazım eğer bunlardan biriyse güncelenebilir ama değilse bu programla sıfır kurulum yaparak sürekli otomotik yada bu programla günceleyebilirsin
Program Tamamen Türkçeleştirdim Linki Yüküyorum !
[doublepost=1528929105][/doublepost]Teşekkür ederim faydalı oldu bilgi linki bekliyoruzhocam denemedim ama büyük ihtimale çalışır benim elektirikte sıkıntı var sürekli kesiliyor 120 mb lık dosyayı upload edemiyorum k.b yüklüyorum yükleme bitince bildircem tekrar k.b
[doublepost=1528473552,1528472933][/doublepost]
hocam rom orjinal rom ise yapılabilir ama sizin rom unuz devoloper rom yada stabil rom mu onu öğrenmeniz lazım eğer bunlardan biriyse güncelenebilir ama değilse bu programla sıfır kurulum yaparak sürekli otomotik yada bu programla günceleyebilirsin
Program Tamamen Türkçeleştirdim Linki Yüküyorum !
çalışıyor hocam !win10 64bit çalışıyormu ?_
teşekürler hocam 1[doublepost=1528929105][/doublepost]
Teşekkür ederim faydalı oldu bilgi linki bekliyoruz
[doublepost=1528929176][/doublepost]Şimdi gördüm linki atmışsınız hocam elinize sağlık
Agit -agit-AGİThocam indirdim şifre si ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
parola istiyor
parola istiyor
hocam yukledi fakat turkce degil nasıl tukce yaparım
Çok teşekkür ederim dostum çok faydalı bir paylaşım.MI FLASH PRO
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Program Cihazı Otomatik Olarak Tarar Sürücleri Eksikse Klasör İçinde Driver Mevcut Kurabilirsiniz !
Kendiniz Model Seçip Romu indirin !
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBurdan Romu Seçip İndirebilirsiniz isterseniz sağ tarafta bulunan Kopyala ile indirme linkini kopyalayıp idm ile indirebilirsiniz!
Rom İndirdikten Sonra İstediğiniz Şekilde Kurulum Yapabilirsiniz!
Program Tamamen Türkçeleşti Arkadaşlar Beğenip Yorum Yaparsanız Sevinirim !
Şimdiden Teşekürler!
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
RARPAS: agit