Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi flash ile ilgili bi kaç sorum var. Mi6 cihazıma kendi global romunu atıcam, mi flash tool indirdim, romda kendi sitesinden aldım. Bu romu mi flashla atmak ile twrp den flashlamak arasında ne fark var ? (Rootu kaldırmak istiyorum)
Bunu anladım galiba global romunda recovery oduğu için mecbur silinmesi gerekiyor demi ? O zaman mi flash ile romu atmak uygun. Ama bunu yaparken korktuğum şey Bl kilidi kapanması ve brick olması. Mi flashtan clean all seçeneğiyle romu flashlasam sıkıntı yaratmaz galiba? Eu rom telefondan soğutmaya başladı son zamanlarda.
Twrp ile diski tamamen silip kurulum yaparsanız mi flash dan daha temiz olur. Twrp seçenek açısından daha çok seçenek ve daha basit bir kullanım verir. Sadece kullanmayı bilmek önemli. Ayrıca farzedelim sıkıldık romdan twrp ile silip anında başka roma gecebilirsiniz. Bence eğer cihazınızda twrp yüklü ise boşuna silmeyin kalsın.
Twrp ile diski tamamen silip kurulum yaparsanız mi flash dan daha temiz olur. Twrp seçenek açısından daha çok seçenek ve daha basit bir kullanım verir. Sadece kullanmayı bilmek önemli. Ayrıca farzedelim sıkıldık romdan twrp ile silip anında başka roma gecebilirsiniz. Bence eğer cihazınızda twrp yüklü ise boşuna silmeyin kalsın.
Twrp var silmek istemiyorum zaten. Eu rom daki gibi 4 wipe yapıp global stabil atmak istiyorum. Sadece root silinsin istiyorum. Eu sorunlu olmaya başladı artık bende.
Hocam twrp ile global rom kurabilirsiniz , ama bir kere custom kurunca global rom çok yavan geliyor özelleştirilme açısından, bence root u kaldırmayı deneyin , yada başka custom romlar denebilirsiniz ,
Hocam twrp ile global rom kurabilirsiniz , ama bir kere custom kurunca global rom çok yavan geliyor özelleştirilme açısından, bence root u kaldırmayı deneyin , yada başka custom romlar denebilirsiniz ,
Yaptığım adımlar şunlar :
1- Twrp den Wipe - Format Data (yes)
2-Advanced Wipe - Dalvik/ART Cache + Cache + System + Data kısımlarını seçip Wipe ladım
3-Reboot - Recovery yeniden recovery moda girdikten sonrada
4-Romu attım İnstall kısmında flashladım daha sonrasında reboot system dedim devamlı mi yazısına dönüp durdu.
Bende telefon şimdilik açılsın diye tekrar eu romunu attım.
Hocam daha önce kendim defalarca twrp ile global roma dönüş yaptım ama sizde neden olmadı bilemeyeceğim, mi flash ile sakın bir kafa ile kurmayı deneyin,