Yardım Mi Flash İle Güncelleme Yapma

JEST

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
REDMİ NOTE 13
Konular
16
Merhabalar arkadaşlar Cihazım Redmi Note 13 4g cihazım miui 14.0.10 cihazımın bootloader kilidi açık açmadan önce hyper os 1.0.4 gelmişti ama bl kilidini açınca güncelleme gelmedi zaten yetkililer açıklamıştı bende manuel olarak güncelleme yapayım dedim ancak herşeyi kurdum mi flashtan rom dosyasını seçip flasha bastıkdan sonra güncelleme kuruldu cihaz mi ekranına geliyor ve tekrardan fast boot ekranına dönüyor buradadan birkaç kod silmem gerektiği söyleniyor sizce doğrumumudr veya bir alakası varmıdır işaretleyip tekrar resmi göndere bilirmisiniz eğer silinecek biryervarsa
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

JEST

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
REDMİ NOTE 13
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar arkadaşlar Cihazım Redmi Note 13 4g cihazım miui 14.0.10 cihazımın bootloader kilidi açık açmadan önce hyper os 1.0.4 gelmişti ama bl kilidini açınca güncelleme gelmedi zaten yetkililer açıklamıştı bende manuel olarak güncelleme yapayım dedim ancak herşeyi kurdum mi flashtan rom dosyasını seçip flasha bastıkdan sonra güncelleme kuruldu cihaz mi ekranına geliyor ve tekrardan fast boot ekranına dönüyor buradadan birkaç kod silmem gerektiği söyleniyor sizce doğrumumudr veya bir alakası varmıdır işaretleyip tekrar resmi göndere bilirmisiniz eğer silinecek biryervarsa
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sizce neden

Enigmatic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enigma
Cihazım
iPhone 13 Pro
Konular
0
fastboot set_active b veya fastboot set_active a yapın

Mahmut7227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Hocam mi Flash yerine mi tools kullansaniz daha iyiydi peki mi Flash kullanırken aşağıda clean all seçeneğini seçtiniz mi dikkat edin clean all and lock seçeneği seçili Olursa cihazin bl kilidini kapatır işin zora girer mi tools ile yazılımı tekrardan kur hocam ondan önce twrp silindi ise tekrar yaz onu

JEST

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
REDMİ NOTE 13
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mi Flash yerine mi tools kullansaniz daha iyiydi peki mi Flash kullanırken aşağıda clean all seçeneğini seçtiniz mi dikkat edin clean all and lock seçeneği seçili Olursa cihazin bl kilidini kapatır işin zora girer mi tools ile yazılımı tekrardan kur hocam ondan önce twrp silindi ise tekrar yaz onu
Hocam Cihaz Sıfır TWPR yok ve clean all seçeneği seçili

Mahmut7227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Hocam Cihaz Sıfır TWPR yok ve clean all seçeneği seçili
Hocam mifirm sitesinden cihazının modeline uygun twrp ve uygun rom bulup twrp ve sonrasında mi tools ile rom Flashlamayi dene

JEST

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
REDMİ NOTE 13
Konular
16
Hocam mifirm sitesinden cihazının modeline uygun twrp ve uygun rom bulup twrp ve sonrasında mi tools ile rom Flashlamayi dene
Hocam siz bana twrp yi neden öneriyorsunuz IMEI içinmi anlıyamadım IMEI yönünden sıkıntı yok

Üst Alt