Yardım Mi flash ile flashladikdan sonra telefon açılmıyor

serik23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi note 11
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 13.06
Telefon Modeli
Redmi note 11
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 11 cihazi mi flash ile rom atdım flashlama başarılı ancak telefonu açmak istediğimde miui yazisinda kaliyor ve fastboot moduna atiyor yine mi flash ile rom atiyorum başarili bir şekilde sonrasında yine miui yazisinda kaliyor ve fastboot moduna atiyor sorun nedir bilen varmı ?

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Usta başga verebileceğin önerin varmı yardım

Evet "clean all" seçeneğini seçtim . Boatloader kilidi de açık . Miui yazısının hemen üstünde kilidi açık gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CMD komutu ile rom kurmak istediğimde işlemin ortalarında telefon kapanıyor ve yeniden fastboot moduna atıyor. Bu işlemi birkaç defa tekrarladım ama sonuç aynı
C:\ dizininde klasör oluşturun ve romu bu oluşturduğunuz klasöre taşıyın ayrıca doğruca c dizininde oluşturduğunuz klasörde olsun klasörün içinde klasör oluşturup taşımayın / Rom dosyası hatalı inmiş olabilir İDM gibi yazılımları kullanarak indirmeyi deneyin / başka kablolarla ve başka usb noktalarında deneyin mesela usb 2.0 kabloyla yine 2.0 portundan bağlayarak flaşlamayı deneyin / direnç işlemi yapıldıysa rom dosyasının assert kısımlarından bazı yerleri silmeniz gerek bundan sonra ancak romu flaşlayabilirsiniz
hatırladıklarım bunlar. İşe yaramazsa twrp gibi recoverylerle veya stock recovery üzerinden adb kullanarak stock romu yükleyebilirsiniz

Oyla:

serik23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi note 11
Konular
1
C:\ dizininde klasör oluşturun ve romu bu oluşturduğunuz klasöre taşıyın ayrıca doğruca c dizininde oluşturduğunuz klasörde olsun klasörün içinde klasör oluşturup taşımayın / Rom dosyası hatalı inmiş olabilir İDM gibi yazılımları kullanarak indirmeyi deneyin / başka kablolarla ve başka usb noktalarında deneyin mesela usb 2.0 kabloyla yine 2.0 portundan bağlayarak flaşlamayı deneyin / direnç işlemi yapıldıysa rom dosyasının assert kısımlarından bazı yerleri silmeniz gerek bundan sonra ancak romu flaşlayabilirsiniz
hatırladıklarım bunlar. İşe yaramazsa twrp gibi recoverylerle veya stock recovery üzerinden adb kullanarak stock romu yükleyebilirsiniz
C: diske taşiyarak denedim klasör içinde klasör oluşturmadan. Rom dosyasıni xiaomifirmwareupdater.com sitesinden indirdim. Direnç işlemi yapılmadi. Şimdi de TWRP ile işlem yapıcam

Oyla:

serik23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi note 11
Konular
1
Hocam Xiaomi V2 tool ile yapsam olurmu ?

Oyla:

Alidara3371

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cafer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
Yüklediğiniz romu kontrol edin rom da sıkıntı olabilir

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Hocam Xiaomi V2 tool ile yapsam olurmu ?
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım bunu diyorsunuz sanırım. Ben stock recovery yüklüyken adb komutlarıyla yüklemiştim; telefonu kapadım Ses kısma ve aç/kapa tuşlarıyla recovery moda aldım connect with mi asistant gibi bir seçenek vardı ses tuşlarıyla yönlendirdim sonra açma-kapama tuşuyla seçtim böylece sideload portunu açmış oldum sonra bilgisayara bağladım usb ile ve adb devices komtunu verdim görünüyor mu diye sideload diye belirli bir cihazı gösteriyordu seri nosuyla göründüğüne emin olduktan sonra recovery romun olduğu romun klasörüne shift tuşu basılıyken sağ tıkladım "Yol olarak kopyala" seçeneğine tıkladım sonra da komut olarak adb sideload yazdım devamına da yol olarak kopyaladığım yeri yapıştırdım ve entera bastım ve bir süre bekledikten sonra rom yüklenmişti

Not; yapacağınız işlemlerden tamamiyle siz sorumlusunuz.

Oyla:

serik23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi note 11
Konular
1
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım bunu diyorsunuz sanırım. Ben stock recovery yüklüyken adb komutlarıyla yüklemiştim; telefonu kapadım Ses kısma ve aç/kapa tuşlarıyla recovery moda aldım connect with mi asistant gibi bir seçenek vardı ses tuşlarıyla yönlendirdim sonra açma-kapama tuşuyla seçtim böylece sideload portunu açmış oldum sonra bilgisayara bağladım usb ile ve adb devices komtunu verdim görünüyor mu diye sideload diye belirli bir cihazı gösteriyordu seri nosuyla göründüğüne emin olduktan sonra recovery romun olduğu romun klasörüne shift tuşu basılıyken sağ tıkladım "Yol olarak kopyala" seçeneğine tıkladım sonra da komut olarak adb sideload yazdım devamına da yol olarak kopyaladığım yeri yapıştırdım ve entera bastım ve bir süre bekledikten sonra rom yüklenmişti

Not; yapacağınız işlemlerden tamamiyle siz sorumlusunuz.
Bilgin için sağol usta

Oyla:
Üst Alt