- Adım
- Ali
- Cihazım
- iPhone 11
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.0.7.0
- Telefon Modeli
- Redmi Note 9 128GB
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Benim 64 bit windows 10 bilgisayarım var, redmi note 9 128gb cihazımda ayarlarda mi hesap girişi yapıp bootloader kilit açmak için hesap ve cihazı bağladım, geliştirici seçeneklerinden oem kilit açma seneçeği aktif, usb hata ayıklama aktif.
Cihazı fastboot moduna alıp bilgisayara bağladığımda 'android' olarak tanımlıyor ve sürücü yüklemeye çalışıyor. Daha sonra 'Android kullanıma hazır' diye sonlandırıyor ama hiçbir tool görmüyor cihazı.
ADB driver yüklemeye vs çalıştım ama fayda etmedi.
15 Second adb installer uygulaması ile kurdum yine görmedi, bir kaç yine 64 bit olan driverları kurmayı denedim yine görmedi. Cihaz bir türlü driver yükleyemedi. Sorun giderme işlemi de çözemedi.
Cihazı fastboot moduna alıp bilgisayara bağladığımda 'android' olarak tanımlıyor ve sürücü yüklemeye çalışıyor. Daha sonra 'Android kullanıma hazır' diye sonlandırıyor ama hiçbir tool görmüyor cihazı.
ADB driver yüklemeye vs çalıştım ama fayda etmedi.
15 Second adb installer uygulaması ile kurdum yine görmedi, bir kaç yine 64 bit olan driverları kurmayı denedim yine görmedi. Cihaz bir türlü driver yükleyemedi. Sorun giderme işlemi de çözemedi.