Çözüldü Mi Flash eror verdi ama telefon çalışıyor

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS1.0.9.0.ULQIDXM
Telefon Modeli
XİAOMİ 12T
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar daha yeni bir fastboot atarken mi flash hata verdi ve cihaz fastbootta kalıp tuğla yedi diye korktum. Lakin telefon fastboottan çıkıp hiç bir şey olmamış sıfırlanmadan açıldı ve her nizamı yerli yerindeydi. Merak ettiğimde flashlarken hata gelştor ve yükleme yarıda kesiliyor ama telefona hiç bir şey olmuyor bu nasıl mümkün olabiliyor

Çözüm
Usta zatwn flashlarken cleanall yaptım nasıl bl yi kilitlemeyi çalışsın ki
Cleanall kutucuğunu işeretlemişsşniz, yani bootlooder kilitinin kapatulmasını istememişsiniz. MiFlash çalışırken bootloader aşamasına geldiğinde onu es geçiyor, bootloaderi es geçtiği için yazılım bir error mesajı veriyor. Aslında bu mesaj bir hata mesajı değil. Eğer gerçekten bir Error olsaydı, sistem açılmazdı, bilmem anlatabildim mi ?

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
6
Arkadaşlar daha yeni bir fastboot atarken mi flash hata verdi ve cihaz fastbootta kalıp tuğla yedi diye korktum. Lakin telefon fastboottan çıkıp hiç bir şey olmamış sıfırlanmadan açıldı ve her nizamı yerli yerindeydi. Merak ettiğimde flashlarken hata gelştor ve yükleme yarıda kesiliyor ama telefona hiç bir şey olmuyor bu nasıl mümkün olabiliyor
mi flashın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
işaretli kısmını silersen sorun çözülür. Dediğin durumu bende yaşamıştım ilk rom yüklememde bunu sildiğimde errorsuz bitiriyor. genelde 5 6 dakika sürüyor

Oyla:

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
mi flashın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
işaretli kısmını silersen sorun çözülür. Dediğin durumu bende yaşamıştım ilk rom yüklememde bunu sildiğimde errorsuz bitiriyor. genelde 5 6 dakika sürüyor
Öyle olsa bile yazılımla oynamak çok risklidir, tavsiye etmem. MiFlash işini doğru yaptığına göre ortada bir sorun yoktur.

Oyla:

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
6
Öyle olsa bile yazılımla oynamak çok risklidir, tavsiye etmem. MiFlash işini doğru yaptığına göre ortada bir sorun yoktur.
Bu sorunla karşılaşan tüm kullanıcılar için bu yöntemin çalıştığını belirten bir videodan yapmıştım ve attığım 12 romda da hep başarılı tamamlandı bir sorun yaşamadım özelliklede stock fastboot romlarda

Oyla:
Üst Alt