Soru Mi fit uygulamasını arka planda çalıştırma

ucserin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut Can
Cihazım
P9 lite 2017
Konular
5
Arkadaşlar Huawei p9 lite 2017 kullanıyorum. Mi fit uygulamasını arka planda çalışan uygulamaları kapatınca bağlantı kopuyor ve bildirim alamıyorum.Uygulamanin arka planda çalışmasını nasıl sağlayabilirim biraz araştırdım ama arkadaşların söylediği ayarları bulamadım otomatik başlatma gibi yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Arkadaşlar Huawei p9 lite 2017 kullanıyorum. Mi fit uygulamasını arka planda çalışan uygulamaları kapatınca bağlantı kopuyor ve bildirim alamıyorum.Uygulamanin arka planda çalışmasını nasıl sağlayabilirim biraz araştırdım ama arkadaşların söylediği ayarları bulamadım otomatik başlatma gibi yardımcı olabilirseniz sevinirim
Otomatik başlatma Miui kullanan telefonlara özel bir ayar hocam. Huawei için böyle bir ayar var mı bilemiyoruz.

Oyla:

ucserin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut Can
Cihazım
P9 lite 2017
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otomatik başlatma Miui kullanan telefonlara özel bir ayar hocam. Huawei için böyle bir ayar var mı bilemiyoruz.
Hocam notify uygulamasını yükleyince kapatsam bile geliyor fakat yeni mesaj telefonda görüntüle yazıyor sadece mesajlar okunmuyor

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam notify uygulamasını yükleyince kapatsam bile geliyor fakat yeni mesaj telefonda görüntüle yazıyor sadece mesajlar okunmuyor
Hocam telefon ayarlarından kaynaklanan bir durum şuan için Mİ 9T Pro kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum. Huawei kullanmadığım için bu konuda fazla yardımcı olamayacağım maalesef ama kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir.

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Özellikle emui 8 arayüzünde mi fit stabil çalışmıyor. Mi fit uygulamasında arka planda çalıştırmak için her cihaza özel talimatlar bulunuyor

Oyla:
Üst Alt