Yardım Mi Fit uygulamasında kadran değiştirme seçenekleri çıkmıyor.

harusenka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harusenka
Cihazım
IPHONE 13
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
IPHONE 13
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese merhabalar,

Geçenlerde Xiaomi Mi Watch Color model saat aldım. Tüm yönergeleri takip ederek saati Mi Fit uygulaması üzerinden Iphone 13 telefonumla eşleştirdim.

Her şey sıkıntısız çalışıyor fakat uygulama üzerinde cihaz sekmesinde olması gereken Watch Faces yani saat kadranı değiştirme seçeneği gözükmüyor. Uygulamayı defalarca sildim baştan kurdum, saat telefon eşleştirmesini de keza aynı şekilde tekrar tekrar yaptım fakat bahsettiğim kadran değiştirmek için olması gereken seçenek bir türlü çıkmadı uygulama üzerinde. Aynı sorunu yaşayan kullanıcı arkadaşlardan yardım rica ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Herkese merhabalar,

Geçenlerde Xiaomi Mi Watch Color model saat aldım. Tüm yönergeleri takip ederek saati Mi Fit uygulaması üzerinden Iphone 13 telefonumla eşleştirdim.

Her şey sıkıntısız çalışıyor fakat uygulama üzerinde cihaz sekmesinde olması gereken Watch Faces yani saat kadranı değiştirme seçeneği gözükmüyor. Uygulamayı defalarca sildim baştan kurdum, saat telefon eşleştirmesini de keza aynı şekilde tekrar tekrar yaptım fakat bahsettiğim kadran değiştirmek için olması gereken seçenek bir türlü çıkmadı uygulama üzerinde. Aynı sorunu yaşayan kullanıcı arkadaşlardan yardım rica ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam aşağıda ne seçenekler var ve o saat resminin üstüne tiklarmisiniz

Oyla:

harusenka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harusenka
Cihazım
IPHONE 13
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aşağıda ne seçenekler var ve o saat resminin üstüne tiklarmisiniz
Selam dostum, aşağıda başka seçenek yok fakat çözdüm problemi. Uygulamada ülkeyi Almanya olarak revize edip tekrar kurdum ve kadranlar tekrar gözüktü.

Oyla:
Üst Alt