Yardım Mi fit uygulaması oturum açma sorunu...

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Mi4 band aldım yeni elime ulaştı ancak sorun şu ki mı fit uygulamasını yükledim ancak oturum açmıyor uzun süre dönüyor ve oturum açılamadı diye uyarı veriyor yeni kayıt yapmaya çalışıyorum onu da yapmıyor. Şimdi aklıma gelen iki ihtimal var biri bl kilidi açık olması ile alakalı olabilir mi ikinci ise benim hat Türk Telekom ve sim kart aktivasyonu yapılmıyor bu sebep olabilir mi. Fikri olan yada bu sorun ile karşılaşan var mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye kimse tek kelime etmiyor hiç kimsenin bir fikri yok mu?

Son düzenleme:

GuArDiAn55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Note FE
Konular
0
samsung telefonum var bende hepsiburada indiriminden kaptım mi band 4'ü ama keşke samsung galaxy fit-e alsaydım diyorum bu sorunlar gerçekten bu kadar fazla oluyorsa iade edip samsung galaxy fit-e alayım?

Oyla:

zgnsn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgun
Cihazım
J7
Konular
0
Hâlâ bu sorunu yaşıyorum ne zamana düzelir bu sorun herhangi bir bilgi veya fikriniz varmı

Oyla:

Yilmazildemir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yılmaz
Cihazım
Redminote 7
Konular
1
Arkadaşlar cihaız bugün aldım bende aynı problemi yaşıyorum. Çözebilen varsa buraya yazabilir mi lütfen??

Oyla:

Emreberber

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emreberber
Cihazım
Xperia xz
Konular
0
Mi4 band aldım yeni elime ulaştı ancak sorun şu ki mı fit uygulamasını yükledim ancak oturum açmıyor uzun süre dönüyor ve oturum açılamadı diye uyarı veriyor yeni kayıt yapmaya çalışıyorum onu da yapmıyor. Şimdi aklıma gelen iki ihtimal var biri bl kilidi açık olması ile alakalı olabilir mi ikinci ise benim hat Türk Telekom ve sim kart aktivasyonu yapılmıyor bu sebep olabilir mi. Fikri olan yada bu sorun ile karşılaşan var mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye kimse tek kelime etmiyor hiç kimsenin bir fikri yok mu?

Oyla:

hsyn.tml

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
MiA2
Konular
0
Oğluma d.günü hediyesi olarak aldım, pişman oldum. Kaç saattir uğraşıp duruyorum.:@

Oyla:

GuArDiAn55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Note FE
Konular
0
artık geri bilirim gönerebiliyoruz. fakat hala oturum açamıyorum ben. belki de yeni kullanıcı oluğum içindir. Siz bi tekrar kontrol edin arkadaşlar birşeyler yapmışlar ama tam çözülmüş değil.

Oyla:

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
70
hala tık yok duzelır ama azıcık sabır xıaomı sagolsun sabır tası olmayı ogrettı bana

Oyla:

GuArDiAn55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Note FE
Konular
0
hala tık yok duzelır ama azıcık sabır xıaomı sagolsun sabır tası olmayı ogrettı bana
hocam bu mifit olmadan alarmlar çalışıyor değil mi? yoksa cihazın çalışması için mifit hep açık mı olması lazım? google fit ile çalışamıyor mu cihaz?

Oyla:
Üst Alt