Yardım Mi fit uygulaması oturum açma sorunu...

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Mi4 band aldım yeni elime ulaştı ancak sorun şu ki mı fit uygulamasını yükledim ancak oturum açmıyor uzun süre dönüyor ve oturum açılamadı diye uyarı veriyor yeni kayıt yapmaya çalışıyorum onu da yapmıyor. Şimdi aklıma gelen iki ihtimal var biri bl kilidi açık olması ile alakalı olabilir mi ikinci ise benim hat Türk Telekom ve sim kart aktivasyonu yapılmıyor bu sebep olabilir mi. Fikri olan yada bu sorun ile karşılaşan var mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye kimse tek kelime etmiyor hiç kimsenin bir fikri yok mu?

Son düzenleme:

gökaysolmaz

gökaysolmaz
Premium Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökay
Cihazım
Mi 13 ultra
Meslek
Müzisyen
Konular
6
Programı kaldırıp tekrardan kurmayı deneyin.

Oyla:

fatihkucmen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Ya**ak
Konular
3
Merhaba hocam bende yaklaşık 3 saattir aynı sorunu yaşıyorum. Acaba herhangi bir çözüme falan ulaşabildiniz mi?

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski sürümleri tek tek indirip kurdum tik yok. Tuhaf olan evvelki yıllar da yaşayan olmuş yani olunca genel bir sorun oluyor.

Oyla:

ahmetkartal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3
Konular
7
Bende oturum açma sorunu yaşıyorum. Birden fazla eski sürüm, modlu sürüm indirdim denedim ama olmadı. Büyük ihtimalle sunucularda sorun var geçici

Oyla:

S400

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
DONANIM
Cihazım
REDMİ NOTE 7PRO
Konular
0
Mi4 band aldım yeni elime ulaştı ancak sorun şu ki mı fit uygulamasını yükledim ancak oturum açmıyor uzun süre dönüyor ve oturum açılamadı diye uyarı veriyor yeni kayıt yapmaya çalışıyorum onu da yapmıyor. Şimdi aklıma gelen iki ihtimal var biri bl kilidi açık olması ile alakalı olabilir mi ikinci ise benim hat Türk Telekom ve sim kart aktivasyonu yapılmıyor bu sebep olabilir mi. Fikri olan yada bu sorun ile karşılaşan var mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye kimse tek kelime etmiyor hiç kimsenin bir fikri yok mu?
Bendede aynı sorun var sabah aldım band 4 TürkTelekom Kullanıyorum Redmi note 7 cihazım ama oturum açma sorunu diyip duruyor acil güncelleme gerekli

Oyla:

emreb78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi band 4
Konular
0
Bu işlerden anlayan işi bilgisayar olan biri olarak hayatımda çin malına yaklaşmamıştım. Çok övdüler hanıma alayım dedim. Demez olaydım. 2 saattir oturum aç kayıt ol döngüsünde vpn kullan singapur japonya amerika dolaş bunu hem wifi ile hem mobil internet ile dene iphone appi dene android appi dene bir şey olduğu yok. gidip 800 verip samsung vs alsaydım daha iyi. rezalet ötesi. yarın iade ediyorum bir dahada çinin kapısından geçmem. allahtan tv boxunu almadım arada millete kanıp.

Oyla:

S400

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
DONANIM
Cihazım
REDMİ NOTE 7PRO
Konular
0
Bu işlerden anlayan işi bilgisayar olan biri olarak hayatımda çin malına yaklaşmamıştım. Çok övdüler hanıma alayım dedim. Demez olaydım. 2 saattir oturum aç kayıt ol döngüsünde vpn kullan singapur japonya amerika dolaş bunu hem wifi ile hem mobil internet ile dene iphone appi dene android appi dene bir şey olduğu yok. gidip 800 verip samsung vs alsaydım daha iyi. rezalet ötesi. yarın iade ediyorum bir dahada çinin kapısından geçmem. allahtan tv boxunu almadım arada millete kanıp.
öğrendim sunucularda güncelleme var galiba 1.2 saate düzelir geri iade etmene gerek yok F/P ürünü bir saat böyle bi hata yapma bence bi şans ver ben veriyorum bi şans yarın sabah düzelmezse göndercem

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Hocam muhtemel sunucu hatası çünkü kayıt ol diyorsun bağlanmıyor bile. Ama illa ki geçici en geç yarın düzelir diye ümit ediyorum. 1 günlük bir hata ile bu cihaz iade edilmez tam bir kalite. Hem böyle hatalar Google playstore de bile yaşanıyor yani kul yapımı kusursuzluk beklemek hata. Tabi sinir bozucu o ayrı bir şey çünkü bağlantı yokken saati bile göstermiyor

Oyla:
Üst Alt