Yardım Mi fit ile google fit senkronizasyon sorunu

JohnA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can AKAR
Cihazım
mi note 2
Konular
7
Yaz geliyor artık kilo verme vakti geldi mantığı ile kullandığım mi band 2 nin nimetlerinden faydalanmak istiyorum.
Amacım google fit ile iki noktadan veri alarak güzel bir takip yapabilmek.
Yediğimi içtiğimi my fitness pal ile takip etmek istiyorum ayrıca fiziksel aktiviteyi de mi fit ten almak istiyorum.
My fitness pal kısmında sıkıntı yok (tek sıkıntı direk olarak mi band 2 den ya da mi fit ten veri almaması) fakat mi fit uygulamasında google fit ile senkronizasyonu açmama rağmen veri alamıyorum.
İnternetten biraz araştırdım adımlar sayılmış aynı adımlar ile deniyorum. senkronize edilecektir diyor ama etmiyor.
Bu iki programı senkronize eden var mı acaba?
Nerede eksik ya da yanlış yaptığımı öğrenmek istiyorum.

ofdavarci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
-Mi5
Meslek
Mimar
Konular
1
Yaz geliyor artık kilo verme vakti geldi mantığı ile kullandığım mi band 2 nin nimetlerinden faydalanmak istiyorum.
Amacım google fit ile iki noktadan veri alarak güzel bir takip yapabilmek.
Yediğimi içtiğimi my fitness pal ile takip etmek istiyorum ayrıca fiziksel aktiviteyi de mi fit ten almak istiyorum.
My fitness pal kısmında sıkıntı yok (tek sıkıntı direk olarak mi band 2 den ya da mi fit ten veri almaması) fakat mi fit uygulamasında google fit ile senkronizasyonu açmama rağmen veri alamıyorum.
İnternetten biraz araştırdım adımlar sayılmış aynı adımlar ile deniyorum. senkronize edilecektir diyor ama etmiyor.
Bu iki programı senkronize eden var mı acaba?
Nerede eksik ya da yanlış yaptığımı öğrenmek istiyorum.
Hocam kaç gündür ben de deniyorum başaramadım. Ben de aynı şekilde yediğimi içtiğimi my fitness pal a yazıyordum. Adımları doğru şekilde almıyor google fitten. Samsung Health kullanmaya başladım onada senkronize edilmiyor mi band 2. Samsung healthe sonuca en yaklaştığım deneme Health Sync uygulamasını kurarak başardım. Adımları mi band > mi fit e aktartıyor >mi fit Google Fit'e(burada hep bir tutarsızlık başlıyor) > google fit > health sync'a > health sync Samsung Health'e . Tabiki mi fit ile google fit arasında düzgün senkronizasyon sağlanmıyor hiç bir zaman... Google fittin eski sürümlerini de kurmayı denedim fakat olmadı. Yabancı forumlarda da bu sorunu yaşayanlar var Mi Fit ile Google fit düzgün senkronize olamıyor. Biri çıksa şu Mi band 2 leri popüler uygulamalara senkronize eden bi uygulama yazsa keşke.

Oyla:
Üst Alt