Çözüldü mi dealer

yakhubx123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
3.0.3.0 WNOMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Global romda sıfırlama sonrası ülkeyi Hong Kong seçerek Mi arama ve mesajlaşma uygulamalarını halen kullanmak mümkün mü? OS3'de deneyen oldu mu?

Çözüm
benim telefonum sizinkinden farklı kurduğum port romda miui dialer yoktu. Sonra apk mirror sitesinden miui dialer and contack programını indirdim ve kurulum aşamasında güncelle çıktı ve yaptığımda kurulum gerçekleşti. Aynı şey mi bilmiyorum ama yeniden kurulum yapmaya gerek kalmamıştı.
aynısını yaptım, APK olarak kurdum, diğer Google arama ve mesajlaşma uygulamalarını da shizuku ile sildim. Şuan normal çalışıyor mi uygulamaları, teşekkür ederim

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41
Merhaba. Global romda sıfırlama sonrası ülkeyi Hong Kong seçerek Mi arama ve mesajlaşma uygulamalarını halen kullanmak mümkün mü? OS3'de deneyen oldu mu?
Cihaza göre değişir mi bilmiyorum ama ben yaptığımda sadece mesajlaşma uygulaması gelmişti bilginiz olsun

Oyla:

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
benim telefonum sizinkinden farklı kurduğum port romda miui dialer yoktu. Sonra apk mirror sitesinden miui dialer and contack programını indirdim ve kurulum aşamasında güncelle çıktı ve yaptığımda kurulum gerçekleşti. Aynı şey mi bilmiyorum ama yeniden kurulum yapmaya gerek kalmamıştı.

Oyla:

yakhubx123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
29
aynısını yaptım, APK olarak kurdum, diğer Google arama ve mesajlaşma uygulamalarını da shizuku ile sildim. Şuan normal çalışıyor mi uygulamaları, teşekkür ederim

Oyla: Çözüm
Üst Alt