Sohbet mi.com üzerinden telefon satışını kim yapıyor?

RosseN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
m
Cihazım
Yok
Konular
1
bildiğimiz e ticaret sitelerinde satışları bireyler kendileri yapıyor ve pek güvenemiyorum. Güvenli olsun diye direk mi.com dan almak istedim ancak orada satılanların da direk xiaominin kendisinin satmadığını, telefonu tedarik edip satışını yapan kişilerin sattığını duydum bu doğru mu?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
bildiğimiz e ticaret sitelerinde satışları bireyler kendileri yapıyor ve pek güvenemiyorum. Güvenli olsun diye direk mi.com dan almak istedim ancak orada satılanların da direk xiaominin kendisinin satmadığını, telefonu tedarik edip satışını yapan kişilerin sattığını duydum bu doğru mu?
Evet hocam doğru. Xiaomi Türkiye doğrudan satış yapmıyor. mi.com üzerinden satın alacağınız cihazlar Dora firması tarafından gönderilecektir.

Son düzenleme:

Emre Altınok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre Altınok
Cihazım
Redmi note 10 s
Konular
1
Dora iletişim hakkında okuduklarım inanılmaz. 21 Kasım'da redmi note 10 s sipariş ettim.
mi.com.tr üzerinden .27 kasım da geldi telefon. Acar açmaz arka kapakta sorun olduğunu fark ettim.bildigin kapak oturmamış, parmakla üzerinde gezdirince anlaşılıyor.youtube da n bı video açıp deneyeyim dedim ses öyle bir titreşim verdi ki inanın elde tutamadım sinirim bozuldu.Degisim istiyorum ama muhatap yok.Dora iletisim telefon aradım defalarca kez , 20 dakika bekledikten sonra hattan düşüyor tel . Ulaşabilen yok.Sikayet var sitesine göz atın derim. Ben Çok ofkeliyim ,IBAN numarası da kayıtsız görünüyor Dora' nin iban sorgulama sitesinde. Yerli üretim diye mi bilemiyorum onu ama 3499 TL verdim. Ya değişim ya iade ,bı yolunu bulucam.

Emre Altınok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre Altınok
Cihazım
Redmi note 10 s
Konular
1
Evet hocam doğru. Xiaomi Türkiye doğrudan satış yapmıyor. mi.com üzerinden satın alacağınız cihazlar Dora firması tarafından gönderilecektir.
İyi günler ..Dora iletişim aracılığıyla aldığım redmi note 10 s cihazı sorunlu çıktı. Arka kapa şişme gibi bı hissiyat veriyor, dokununca anlaşılıyor Zaten. Değişim istiyorum ama isteyecek mercii yok.Dora iletişim demişsiniz mesajda.Ben bu firmaya ulaşamadim.tel açılmıyor, mail e dönüş yapılmadi. Kapı duvar. Ne önerirsiniz ,böyle bir firma var mıdır gerçekten ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İyi günler ..Dora iletişim aracılığıyla aldığım redmi note 10 s cihazı sorunlu çıktı. Arka kapa şişme gibi bı hissiyat veriyor, dokununca anlaşılıyor Zaten. Değişim istiyorum ama isteyecek mercii yok.Dora iletişim demişsiniz mesajda.Ben bu firmaya ulaşamadim.tel açılmıyor, mail e dönüş yapılmadi. Kapı duvar. Ne önerirsiniz ,böyle bir firma var mıdır gerçekten ?
Firmanın var olduğuna eminim, 08006212226 numaralı telefondan ulaşmayı denediniz mi?

Son düzenleme:

abdusacar

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ABDUSSAMED
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Dora Mobile ın rezil bir satış sonrası politikası var. Sakın yaklaşmayın derim, ben tövbeledim. 1 ayda yanlış faturayı düzelttirene kadar saatlerimi çaldılar. Müşteri hizmetleri müşterinin gazını alıp oyalamaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Resmen dalga geçer gibi hemen probleminizle ilgileniyoruz diyip siz aramazsanız dönüş dahi yapmıyorlar. Umursamaz ve sorumsuz tavırları var. Dora altında hangi marka satılırsa satılsın uzak duracağımdan eminim bu saatten sonra...

Dormobile pişmanlıktır.

Üst Alt