Yardım mi.com alışveriş nasıl yapıyoruz ?

• Konbuyu başlatan xiaomici manyator
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 2K
X

xiaomici manyator

Guest
merhaba arkadaşlar mi.com'a üye oldum fakat bir türlü istediğim telefonu sepete ekleyip ödeme yapamadım benim beceremediğim birşey mi var ?

T

tombala hayri

Guest
arkadaşlar bilen yok mu ??? bende mi.com dan satın alıp rusyaya gelmesini istiyorum fakat birtek çin sitesinde satış var diğerlerinde yok sadece çinde yaşayan insanlarmı alabilir ? diğer ülkelere göndermiyorlar mı ?

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Galiba Türkiye telefon yollamıyor hocam

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
arkadaşlar bilen yok mu ??? bende mi.com dan satın alıp rusyaya gelmesini istiyorum fakat birtek çin sitesinde satış var diğerlerinde yok sadece çinde yaşayan insanlarmı alabilir ? diğer ülkelere göndermiyorlar mı ?

Hocam Rusya'da satışları Smart Orange yapıyor. Oradan satın alabilirsiniz.

Kadir_10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
LG G3 32 GB
Konular
5
Hocam Rusya'da satışları Smart Orange yapıyor. Oradan satın alabilirsiniz.

hocam bu site çok pahalıymış banggood yada aliexpresten alıp rusyaya göndersem daha iyi olmazmı ? yada daha ucuza satan bir site biliyormusun ? en ucuz mi.com da ondan sonra hangisi geliyor acaba ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
hocam bu site çok pahalıymış banggood yada aliexpresten alıp rusyaya göndersem daha iyi olmazmı ? yada daha ucuza satan bir site biliyormusun ? en ucuz mi.com da ondan sonra hangisi geliyor acaba ?

Hocam mi.com sadece anasayfasında bulunan ülkelere satış yapıyor. Diğer ülkelere gönderimi yok. Smart Orange Rusyadaki resmi distribütor bu nedenle onun bağlantısı verdim. Eğer gümrükte vergi problemi yoksa (Rusya'yı bilemediğim için söylüyorum) ibuygou, gearbest veya banggood en güveniilir sitelerdir Diğer al-sat sitelerden almanızı pek tavsiye etmem :)

Kadir_10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
LG G3 32 GB
Konular
5
Hocam mi.com sadece anasayfasında bulunan ülkelere satış yapıyor. Diğer ülkelere gönderimi yok. Smart Orange Rusyadaki resmi distribütor bu nedenle onun bağlantısı verdim. Eğer gümrükte vergi problemi yoksa (Rusya'yı bilemediğim için söylüyorum) ibuygou, gearbest veya banggood en güveniilir sitelerdir Diğer al-sat sitelerden almanızı pek tavsiye etmem :)
rusyada sıkıntı yok hocam 1500 € vergisiz posta limiti

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
Banggood artık Türkiye ye telefon yollamıyor