X
xiaomici manyator
Guest
merhaba arkadaşlar mi.com'a üye oldum fakat bir türlü istediğim telefonu sepete ekleyip ödeme yapamadım benim beceremediğim birşey mi var ?
arkadaşlar bilen yok mu ??? bende mi.com dan satın alıp rusyaya gelmesini istiyorum fakat birtek çin sitesinde satış var diğerlerinde yok sadece çinde yaşayan insanlarmı alabilir ? diğer ülkelere göndermiyorlar mı ?
Hocam Rusya'da satışları Smart Orange yapıyor. Oradan satın alabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam bu site çok pahalıymış banggood yada aliexpresten alıp rusyaya göndersem daha iyi olmazmı ? yada daha ucuza satan bir site biliyormusun ? en ucuz mi.com da ondan sonra hangisi geliyor acaba ?
rusyada sıkıntı yok hocam 1500 € vergisiz posta limitiHocam mi.com sadece anasayfasında bulunan ülkelere satış yapıyor. Diğer ülkelere gönderimi yok. Smart Orange Rusyadaki resmi distribütor bu nedenle onun bağlantısı verdim. Eğer gümrükte vergi problemi yoksa (Rusya'yı bilemediğim için söylüyorum) ibuygou, gearbest veya banggood en güveniilir sitelerdir Diğer al-sat sitelerden almanızı pek tavsiye etmem
O zaman hiç uğraşmayın hocam direk gearbest'ten alın. Hatta siz model belirtirseniz belki HiddeNKinG hocam indirim kuponu da alabilirrusyada sıkıntı yok hocam 1500 € vergisiz posta limiti