- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Xiaomi Mi 5s
- Konular
- 7
Hocam kullandığınız wifi ağı hızı ile ilgili bir durum.Mi Cloud günlük yedeklemeyi açtığım zaman 5 dk içinde kendi kendine kapatıyor. Çözümü nedir bunun?
Not= yedekleme alanı dolu değil
Hocam emin misiniz? O kadar kotu bir internete sahip değilim. Varsayalım ki öyle olsun. Mecbur bunu yedeklemem gerek. Ne yapacağım?Hocam kullandığınız wifi ağı hızı ile ilgili bir durum.
Hocam durum bazen sunucu kaynaklı olabiliyor. Birde yedeklenecek ögeler boyutu fazla ise (Uygulamalar, arama kaydı, mesaj vs) aynı durumla karşılaşabiliyoruz. Aynı durum bende de bir kaç kere oldu ama hızlı bir İnternetle olayı çözmüştüm.Hocam emin misiniz? O kadar kotu bir internete sahip değilim. Varsayalım ki öyle olsun. Mecbur bunu yedeklemem gerek. Ne yapacağım?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu durum bende rahat 2-3 haftadır var ve cozebilmis değilim. Hayır o değil, sırf yedeklemek için 100gb alan satın aldım.Hocam durum bazen sunucu kaynaklı olabiliyor. Birde yedeklenecek ögeler boyutu fazla ise (Uygulamalar, arama kaydı, mesaj vs) aynı durumla karşılaşabiliyoruz. Aynı durum bende de bir kaç kere oldu ama hızlı bir İnternetle olayı çözmüştüm.