Mi Cloud Uygulama Yedekleri Hakkında

Bilindiği üzere cihazlarımıza yüklediğimiz uygulamalar ve uygulama verileri de bulut alanına yüklenerek yedekleri alınıyor ve her hangi bir sorun olması halinde verilerimiz bu yedeklerden geri yüklenebilmektedir. 

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Ancak; gerek Android işletim sisteminin doğal işleyiş sürecinin bu yapıya uygun olmaması gerekse henüz belirli bir standardizasyona ulaşamamış olan uygulama geliştirme süreçleri nedeniyle bu sistemin verimli ve sağlıklı olarak çalışması mümkün olmuyordu. Örnek vermek gerekirse; veri yedeği alınmış olan uygulamanın silindikten sonra yeniden yüklenmesi halinde alınan yedeklerin uygulamaya yeniden yüklenememesi, veri yedeği alınmasının mobil veri kullanımını orantısız şekilde artırması veya yedekleme sürecinin batarya ömrü üzerindeki olumsuz etkileri verilebilir.

Açıklanan sebeplerle 3. şahıslar/firmalar tarafından yapılmış olan uygulamaların ve bu uygulamalara ait verilerin bulut alanın yedeklenmesi özelliği 10/04/2015 tarihinde durdurulacak ve bulut alanında bulunan verileri 01/05/2015 tarihinde kaldırılacaktır. Eğer bu özelliği kullanmakta iseniz bulut alanında yer alan bu verilerinizi alarak başka araçlar vasıtasıyla yedeklerinizi korumanızı tavsiye ederiz. 

Veri kaldırma veya yedekleme süreci MIUI uygulamalarını (rehber, mesajlar, galeri, çağrı kayıtları, wifi, çağrı kayıtları, notlar, takvim, tarayıcı, engelleme listesi, müzik ve cihaz bulma vb.) etkilemeyecektir.

Saygılarımızla,

MIUI Türkiye

Ibrahim Şeker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ibrahim Sinem Rüzgar Şeker
Konular
6
teşekkür ederiz hocam :)

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Beni hayal kırıklığına uğrattı bu düzenlemesi ile Xiaomi..

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Açıkçası benim içinde hayal kırıklığı oldu en azından opsiyonlu olsa her uygulamayı otomatik atmasın istediğimizi atabilelim sonuçta markette olmayan uygulamalarda yüklüyoruz format sonrası onları aramak bulmak işkence ki yedek alacak olsak sd kart yok. Bence opsiyonlu yapılmalı.

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Titanium backup kullanıyorum tavsiye ederim :)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
mi pc suite kullanmak lazım sanırım artık titanium backup geçici işe yarıyor wipe all yapınca tüm veriler gidiyor çünkü

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
Ben pek kullanmıyordum açıkcası ama gerekli olduğunu zamanlarda vardı.Ama ne diyelim kaldırıyorlarsa bi bildikleri vardır.

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
titanium backup varken bulut hikaye.. tek gecerim oyunlarin bile kaldigin yerden devam edebilecek duzeyde super. android 5 surumu biraz sorunluydu ama nexus 4 ten biliyorum.

Üst Alt