Yardım Mi Cloud Harita Sorunu

aliosman55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi5
Konular
1
Herkese merhaba,

Telefonumda micloud özelliğini denemek istedim çalıntı modu için harita özelliği aktif ettim zili çaldır çalınma modunu aktif et falan açık ama harita özelliği ilk zamanlar tam kordinat verebiliyordu bana fakat şimdi gittiğim yerler belli ama neredeyse 2 km farklı yönleri gösteriyor. İşim her zaman 2km ötedeki bir sokakta evim de her zaman ortalama 1.5km mesafedeki başka bir sokakta görünüyor. Harita özelliği yükske doğru konum vs hepsi açık. Google maps dan yerime bakıyorum nokta atışı o açıkken micloud üzerinden bakıyorum yine 2km farklı bir yerdeyim 1 haftadır bu olay oldu giriş çıkış yaptım fakat yine aynı. Sorunun kaynağı nerede olabilir veya nasıl çözebilirim acaba ?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

ready

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ready
Cihazım
Mİ3
Konular
0
Mi Cloud'a çoktandır girmiyordum. Biraz değişiklik yapmışlar.
Ayarlarınızı Yüksek doğruluk yaptığımızda wifi ın bağlı olduğu kutuyu gösteriyor sanırım. Yalnızca cihaz işaretlenip aradığınızda ise gps sinyalleriyle telefonunuzun bulunduğu yeri gösteriyor.
Ancak Mi Cloud'ta cihazı bul dediğimizde (en azından benim telefonda öyle yapıyor, eskiden yapmazdı) otomatik olarak wifi açılıyor ve ayarlar kendi kendine yüksek doğruluk oluyor.

Oyla:

aliosman55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsini denedim hocam sorun malesef sadece wifi ile bağlanıyorum olmuyor tek gps diyorum olmuyor yüksek konum diyorum yine olmuyor malesef. Sürekli farklı konumları alıyorum micloud üzerinden

Oyla:

alper148

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ALPER
Cihazım
XIAOMI MI6
Konular
0
Merhaba bir aydır bende mi cloud daki find device da konum ve cihaz uyarısı sorunu yaşıyorum. Anladığım kadarıyla sorun here maps denen harita modunda. Şuana kadar bir kişi o harita modunu değiştirmiş diye okudum ama o da nasıl değiştirdiği hakkında bilgi vermemiş. Fakat bu sitede şöyle bir sorun var. Adminler hiç kontrol etmiyor sayfayı ... Çünkü soru soruyorsunuz cevap veren yok. İlginç bir durum

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhaba bir aydır bende mi cloud daki find device da konum ve cihaz uyarısı sorunu yaşıyorum. Anladığım kadarıyla sorun here maps denen harita modunda. Şuana kadar bir kişi o harita modunu değiştirmiş diye okudum ama o da nasıl değiştirdiği hakkında bilgi vermemiş. Fakat bu sitede şöyle bir sorun var. Adminler hiç kontrol etmiyor sayfayı ... Çünkü soru soruyorsunuz cevap veren yok. İlginç bir durum
Evet ilginç bir durum. Belkide sorulan soruların cevapları, forumumuz da olduğu için olabilir mi? :) Tabi bunu forum içerisinde arama yapmadan bilemezsiniz.

Oyla:
Üst Alt