Yardım Mi Cloud Ek Alan Alma Sorunu

Medjerda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
??_?!_??
Cihazım
casper via 8
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
mi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar. Cloud depolama ihtiyacımdan dolayı mi cloud alayım dedim fakat hesaba mi kredi yükleyemiyorum. Gerek Paypal'ın ülkemizde çalışmaması gerek mi card'ın olmaması bu sooruna neden oluyor.

Almanın yolunu bulmuş kimseler var mı?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhabalar. Cloud depolama ihtiyacımdan dolayı mi cloud alayım dedim fakat hesaba mi kredi yükleyemiyorum. Gerek Paypal'ın ülkemizde çalışmaması gerek mi card'ın olmaması bu sooruna neden oluyor.

Almanın yolunu bulmuş kimseler var mı?

Cihazınıza çin romu yüklemeniz, vpn ile çinden bağlanmanız ve bir ay boyunca bu şekilde bağlı kalmanız halinde sizi global değil çin sunucuları üzerinden satın alma sayfasına yönlendirir ve burada varsa mevcut mi kredilerinizle (yani mi krediniz olsa da globalde kullanamıyorsunuz) ya da banka kartları ile alışveriş yapmanıza izin veriliyor...

Daha kolayı ise paypal kullanan birinden rica ederek onun hesabı ile satın alabilirsiniz.

Oyla:

piriyatel

eksamin
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet fatih
Cihazım
Mi 9
Meslek
Kamu
Konular
8
Paypal kullanan derken ben kullanıyorum ama alamıyorum

Oyla:

Medjerda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
??_?!_??
Cihazım
casper via 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
paypal türkiye'de çalışmıyor. VPN'de işe yaramadı. Mi store'da kredi satılır mı acaba?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
paypal türkiye'de çalışmıyor. VPN'de işe yaramadı. Mi store'da kredi satılır mı acaba?
Hesabınızda kredi olsa dahi kullanamıyorsunuz. Benim hesabımda bol bol kredi var ancak kullanılamıyor.

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Cihazınıza çin romu yüklemeniz, vpn ile çinden bağlanmanız ve bir ay boyunca bu şekilde bağlı kalmanız halinde sizi global değil çin sunucuları üzerinden satın alma sayfasına yönlendirir ve burada varsa mevcut mi kredilerinizle (yani mi krediniz olsa da globalde kullanamıyorsunuz) ya da banka kartları ile alışveriş yapmanıza izin veriliyor...

Daha kolayı ise paypal kullanan birinden rica ederek onun hesabı ile satın alabilirsiniz.
Hocam eu rom kullanıyorum. Çin romunun üzerine kurulu bi rom olduğu için alım yapabilirim herhalde. Ancak mi kredi ile nasıl alabilirim? Bulamadım yöntemi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam eu rom kullanıyorum. Çin romunun üzerine kurulu bi rom olduğu için alım yapabilirim herhalde. Ancak mi kredi ile nasıl alabilirim? Bulamadım yöntemi
Hayır hocam maalesef EU Romlarda da olmuyor. Ben de uzun zamandır EU romdayım... Sadece Çin'de yaşayan ve Çin romu kullanan kullanıcılar Kredilerini kullanabiliyorlar.

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Hayır hocam maalesef EU Romlarda da olmuyor. Ben de uzun zamandır EU romdayım... Sadece Çin'de yaşayan ve Çin romu kullanan kullanıcılar Kredilerini kullanabiliyorlar.
Eyvallah hocam. O zaman kredilerini alıp... :)
Bu Çinlilere akıl ermiyor valla

Oyla:
Üst Alt