Yardım Mi cloud bağlantı ve yedekleme hatasi

harunalkan123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Aynı konuyu forum hakkında bölümünde acmişim yanlış yerde olduğunu anlayınca burada açmaya karar verdim ....
Telefonum xiaomi mi5 . 4 gündür falan mi cloud a ne yedekleme yapabiliyorum ne de mi cloud dan yedeklerime ulaşabiliyorum. Tarayıcıdan mi cloud a girebiliyorum fakat ne galeri ne sms hiç bir şekilde senkronizasyon çalışmıyor. Kurtulmak için yaptığım ama başarısız olan adımları yazıyorum:

1.Fastboot ile global rom kurmak (2 defa)
2. Edl mod ile global rom kurmak
3. Telefonu sıfırlamak ( en az 3 defa )
4. Custom rom kurmak ( miui pro,miui globe, eu rom, epic rom , tüm bu romlari da ikişer defa denemişimdir)
5. Hesaptan çıkış yapıp tekrar görmek
6. Yeni hesap açıp denemek.

Tüm bunları yaptım fakat sorun çözülmedi . Şuan epic rom beta 8.1.4 kurulu ve artık uğraşmayı bıraktım. Bilgisi olan veya aynı şeyleri yaşayan birileri var ise yardim bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkür ederim ve iyi forumlar dilerim....

harunalkan123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Denedim herşeyi hocam. Zaten bi sıkıntı yoktu ne zaman 8.1.4 yükledim sıkıntı başladı. Cuma güncellemeyi bekleyip göreceğiz artık. Çözülmezse temiz kurulum bizi bekler
Hocam bende 7.12.28 yüklüydü sorun vardı . 8.1.4 de de sorun oldu konudaki açıklamada ki gibi defalarca temiz kurulum da yaptım .sorun telefonda veya rom da değil bence. Sorun xiaomi nin serverlarinda. Bana kalırsa bekleyin derim bir iki güne düzelir diye düşünüyorum . . .

Oyla:

saban19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
şaban
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
6
yok serverlerde sıkıntı var son 1 aydır gidip geliyor ozellıkle son guncellemeden sonra yedeklerımıze ulaşamıyoruz:(

Oyla:
Üst Alt