Yardım Mi cloud alanı satın alma

• Konbuyu başlatan Yemrem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 479

Yemrem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serpil
Cihazım
Redmi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
GLOBAL MIUI 12.0.6
Telefon Modeli
Note8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar nolur bir kisi micloud alanı nasıl satın alabilirim öğretsin bana. Asla yapamıyorum. Türkiye paypala kapalı. Nasıl yapılıyor başka bir yöntem mi var bilmedigim. Müşteri hizmetlerini arıyorum onlar benden daha bilgisiz. elbet alan biri vardır.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Paypal harici ödeme yöntemi yok ama Paypali kullanma yöntemleri mevcut. Google da araştırma yapabilirsiniz.. Yada Yurtdışında yaşayan yakınınız var ise onun adına paypal açıp ödeme yaptırabilirsiniz..

Oyla:

Yemrem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serpil
Cihazım
Redmi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paypal harici ödeme yöntemi yok ama Paypali kullanma yöntemleri mevcut. Google da araştırma yapabilirsiniz.. Yada Yurtdışında yaşayan yakınınız var ise onun adına paypal açıp ödeme yaptırabilirsiniz..
Tamam abi çok teşekkür ederim. Uzun uğraşlarım sonucu dün aldım Türkiye'den ve paypalla aldım sadece yeni paypal hesabıyla ve bölgeyi hong Kong göstererek yaptım. Paypalla coin satın alıp sonrası da cloud alanı aldım. Tek sorun premium üyelik 36 coinken paypaldan en az 50 coin alabiliyor olmak. Ama.geri kalan coinkerde hsabimda kaldı. Değişen olmadı.

Oyla:

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Tamam abi çok teşekkür ederim. Uzun uğraşlarım sonucu dün aldım Türkiye'den ve paypalla aldım sadece yeni paypal hesabıyla ve bölgeyi hong Kong göstererek yaptım. Paypalla coin satın alıp sonrası da cloud alanı aldım. Tek sorun premium üyelik 36 coinken paypaldan en az 50 coin alabiliyor olmak. Ama.geri kalan coinkerde hsabimda kaldı. Değişen olmadı.
Yeni paypal hesabı nasıl açtınız ve nasıl ödeme yaptınız ki?

Ben kredi kartıyla denedim ödemeyi reddetti.

Oyla:
Üst Alt