Mi5 kilit açık olsada girmiyor twrp yüklü olması lazım galibaTelefonun wipe menüsüne bir türlü giremiyorum. Girdiğim zaman telefon resmi çıkıyor ve kabloyu bağla çıkıyor. Kabloyu bağlıyorum ama bir şey değişmiyor.
Kilitli cihazlarda Recovery yoktur. Bu yüzden sizin yüklemeniz gerekiyor. Burada twrp devreye giriyor işte.Mi5 kilit açık olsada girmiyor twrp yüklü olması lazım galiba
Cihaza TWRP bulup ordan Xiaomi.eu ROM'larından bir tanesini yükleyebilirsiniz.Resimdeki eski cihazima rom yüklemek istiyorum güncelleme Çin'den aldığından beri almıyor boitloader kilidi açılmadı buna uygun rom varmı. Ve nasıl yuklenir
teşekkürler hocam yuvarlak bi yorum olmuş ama teşekkürler.Cihaza TWRP bulup ordan Xiaomi.eu ROM'larından bir tanesini yükleyebilirsiniz.
Yuvarlak derken genel çözümden bahsettim. Birçok konuya elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Hepsine detaylı detaylı yazacak kadar zamanımız olmuyor. Bazı kavramları da kendiniz araştırabilirsiniz mesela, forumda alakalı birçok konu mevcut. Yine takılırsanız konuya yazın lütfen. Kolay gelsin.teşekkürler hocam yuvarlak bi yorum olmuş ama teşekkürler.
Eyvallah bişey demedim benim beklentim su dosyayı indir şununla telefona salla gibi hazirci bı beklentiydi telefon sonuçta korkuyoruz işlem yaparkenYuvarlak derken genel çözümden bahsettim. Birçok konuya elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Hepsine detaylı detaylı yazacak kadar zamanımız olmuyor. Bazı kavramları da kendiniz araştırabilirsiniz mesela, forumda alakalı birçok konu mevcut. Yine takılırsanız konuya yazın lütfen. Kolay gelsin.
Sıkça Sorulan Sorular konusuna bir göz atacak olursanız rom surumunuze bakarak romun sahte olduğunu anında anlayabilirsiniz. Ayrıca bir de foruma biraz göz atacak olursanız Hepsiburada diye açılmış rehber konuları da görebilirsiniz.Ustadım hepsiburadadan aldığım telefon güncelleme yapmıyor telefona sahte sürüm mı yuklemisler cihazın özelliklerini çekip atayım. Sahteyse ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Saatlerce, günlerce uğraşılıp emek verilip rehberler hazırlandıktan sonra aynı şeyler tekrar sorulunca tekrar aynı emeği vermek zor bir iş. Bunun yerine sizler gibi bizler de biraz kolaya kaçıp forumda var diyebiliyoruz. Haksız mıyız?Eyvallah bişey demedim benim beklentim su dosyayı indir şununla telefona salla gibi hazirci bı beklentiydi telefon sonuçta korkuyoruz işlem yaparken