fastboot ıle twrp kuruyorum sonra twrp ıle normal rom kuruyorum fastboot daha once hıc rom kurmadım acıkcası twrp butun ıhtıyaclarımı karsılıyor dıye.Normalde degısmemesı gerek ama tuhaf degısmesı. Recoveryden rom kurmayı gerceklestırıyorsanız degısmemesı gerek. Ama fastboot ıle yapıyorsanız orjınalıne donuyor
Dogrudur. Twrp yetiyor herşeyefastboot ıle twrp kuruyorum sonra twrp ıle normal rom kuruyorum fastboot daha once hıc rom kurmadım acıkcası twrp butun ıhtıyaclarımı karsılıyor dıye.
birde senın verdıklerın ıle deneyyım bakalım ne olacak ılgınc bır sey sorunum..Dogrudur. Twrp yetiyor herşeye
Benımkıler guncel degıl. Telefonuna uygun olanı twrp nın kendı sayfasından ındırmenı tavsıye ederım. En guncel olan her zaman ıyıdırbirde senın verdıklerın ıle deneyyım bakalım ne olacak ılgınc bır sey sorunum..
ordan ındırıyorum bakalım sonucu haber verırım ılgın ıcn cok tesekkurler.Benımkıler guncel degıl. Telefonuna uygun olanı twrp nın kendı sayfasından ındırmenı tavsıye ederım. En guncel olan her zaman ıyıdır
yaptım bakalım skıntı devam edecek mi .. teşekkür ederim tekrar.Rica ederim. Kolay gelsin
En son sürüm aşağıdaki linkte olandır.Xiaomi Mi4 için TWRP recovery yok, kendi sitesinde sadece Mi4c, ve mi4i var. Hangisini yükleyeceğim? 3.0.0.0 kullanıyorum, zaten kalıcı olarak yukleyemedim belki son sürüm kurulur.