Yardım Mi box'a usb mause bağladığımızda imlecin küçük kalması hk.

Damozy92

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Custom a50
Konular
1
Merhabalar, mi boxımıza usb ile mause bağladığımızda imleç çok küçük kalıyor. Kendi kumandasını mausetoogle ile mausea çevirmekten bahsetmiyorum. Usb ile kablosuz mause bağladığımızda imleç cidden çok ufak kalıyor. Bir türlü bu imlecin boyutunu büyütmenin bir yolunu bulamadım. Aynı dertten muzdarip olan ve çözüm bulan varsa yardımcı olabilir mi?

Damozy92

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Custom a50
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada ben kendim çözdüm mevzuyu. Benim tv 4k 60fps çözünürlüğündeydi. Mi boxun ayarlarından çözünürlüğü otomatik veya 4k ya skorsanız imleç uzaktan çok zor görünecek şekilde ufak kalıyor. Boxın ayarlarından çözünürlüğü 1080p yaptığımda imlecin istediğim boyuta geldiğini fark ettim. Uzaktan imleci daha rahat görüp kontrol etmek için 1080p çözünürlüğü tercih etmek zorunda kaldım. Benimle aynı sorunu yaşayan birileri varsa bu konu size yardımcı olabilir belki. Neyse hepsi bu kadar :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
-
Konular
5
Ayarlar-Erişebilirlik ayarlarını kontrol edin hocam, cihaz olmadığı için benim bakma şansım yok fakat Android cihazların çoğunda var bu imleç boyut ayarı. Büyük mouse imleci tarzı birşey yazıyordur ve açma kapatma seçeneği vardır büyük ihtimalle.

Üst Alt