Sohbet Mi box s mi? Mi stick mi? Veya başka bir cihaz mı?

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı günler diliyorum. Tv box almayı düşünüyorum verebilecegim maksimum tutar 500-600 falan. Sorum şu siz olsanız mi stick mi yoksa mi box mu alırdınız yani usb girisi olmamasi sorun değil ama ram ve hafiza olarak da daha az galiba stick. Bu kullanima engel bir durum mu acaba yani arayüz, uygulamalar falan takiliyor mu bunu tecrube eden oldu mu? Ve internette gezerken baska cihazlar da gördüm 4gb ram 32gb hafiza falan diyorlar 4k imiş. Televizyonum 1080p açıyor zaten 4k acmasini beklemiyorum cihazin ama bu çin cihazlari için maksimum 540p falan diyorlar netflixte youtubeda lisansi yokmus galiba. Saticiya sordugumda bilgisi olmadigini söyledi deneme gibi bir imkan da yok. Kısacası bana bu fiyat bandinda onerebileceginiz bir ürün var mıdır?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
TV stick incelemesini aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz hocam.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Eğer yer sorunu yoksa benim tavsiyem Box S almanız yönünde olacaktır. Hem şu an ihtiyaç olmasa dahi ileride 4K ihtiyacınız olabilir hem de donanım olarak daha üst seviye bir cihaz. TV Box telefon gibi her iki yılda bir değiştirilmiyor sonuçta. Ben evde halen Box 3 kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısı yok uzunca bir süre de değiştirmem muhtemelen.

Ek olarak Box 3 modelinde Netflix ve youtube 4K izleyebiliyorum.

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11
kardeşim sana tavsiyem mi box s 4k alman ben kullanıyorum çok hızlı ve stabil çalışıyor internetin hızlı ise iptv vs çok güzel çalışıyor ben 2. el aldım 350 liraya 4 aylık sonuçta sabit bişey kolay kolay bozulmaz sıfırı şu an 560 lira civarlarında hayırlı günler.

Üst Alt