Soru Mi box s lerin kronik Chromecast(ekran yansıtma) sorunu hakkında.

Tr-krall

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Uzun zamandır uğraşıyorum bir çözüm bulamadım. Redmi telefonumdan olsun tabletten olsun, Windows laptopdan olsun ne yaparsam yapayım mi box s i ekran yansıtma için arama yaptıgım da bulamıyorum. Chromecast güncellemesini de kaldırdım olmadı. Sanırım kronik sorun bu cihazı ayıplı yapmaz mı?

Bunun için ne yapabiliriz. Googlehome kur demeyin cünkü Windows da ile yaramıyor ben leptop ekranını da yansıtmak istiyorum ama görmüyor ne telefonlar ne pc hiç biri.

Mesala telefonum pcyi görüp hemen yansıtıyor ekranı ama aynı ağdaki mi box u görmüyor saatlerce arıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-22-20-40-35-874_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-07-22-20-40-35-874_com.android.settings.jpg
    226 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2020-07-22-20-40-57-432_com.milink.service.jpg
    Screenshot_2020-07-22-20-40-57-432_com.milink.service.jpg
    141,3 KB · Görüntüleme: 33

koridoor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vural
Cihazım
Poco X3
Konular
0
''ekranın mi box 4 hedefine yayınlanması sona erdi'' yüzyılın hastalığı... sanırım sonsuza dek bu problem devam edecek. Web'te okumadığım, köşe bucak çözüm kalmadı. Zira sorunu çözende yok, fikri olanda yok. Poco X3 son güncellemeyi gönderdikten sonra makine gerçekten berbat hale geldi. Yüklediğime pişmanım ama otomatik aldı. Sanırım bunu çözen tarihe geçecek.

Oyla:

Serhat Gümüş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat Gümüş
Cihazım
mi mix 3
Konular
7
Konu 2020 lerden kalma ama yine de bilgi eklemek için yazayım. Laptoplarda kablosuz yansıtma yapabilmeniz için laptop'un donanım olarak miracast desteklemesi gerekiyor, desteklemezse yapamazsınız.
Bunu öğrenmek için laptoptan cmd yi yönetici olarak açıp netsh wlan show drivers komutunu çalıştırın. Çıkan sonuçlarda kablosuz yansıtma sonucunu arayın.
Bu da videsu :
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt