Ez hocam EZ File Explorer: File Manager (File Browser)play store de Es dosya yöneticisini ( Es file explorer ) de arattiğimda bulunamadı diyor
ustam oda yok sanırım google play tv box ıcın her uygulamayı yükelmıyor . burada olan tx box platformda ayırıyor herhaldeEz hocam EZ File Explorer: File Manager (File Browser)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben direkt mi box üzerinden play store'dan indirdiğime eminim ama en azından 6 ay olmuştur bunu yapalı. Peki şöyle deneyin. Play store üzerinden dosya yöneticisi herhangi bir program da bu işinizi yapacaktır. Popüler olanlar arasında da muhtemelen dosya yöneticis ile ilgili programlar vardır. Mi box şu an yanımda değil ve bakıp söyleme şansım yok ama son dediğimi deneyin bence..google playda Es file explorer uygulması yok bu seferde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ustam oda yok sanırım google play tv box ıcın her uygulamayı yükelmıyor . burada olan tx box platformda ayırıyor herhalde
Bir kaç ay önce ES Dosya Yöneticisi Play Store üzerinden kaldırıldı hocam.play store de Es dosya yöneticisini ( Es file explorer ) de arattiğimda bulunamadı diyor
Valla teşekkürler hocam. Ben de hafızamdan şüphe edecektim. Kaldırılma sebebini biliyor musunuz ? Sanki işe yarayan bir programdıBir kaç ay önce ES Dosya Yöneticisi Play Store üzerinden kaldırıldı hocam.
Benim de severek kullandığım, pro versiyonunu satın aldığım bir uygulamaydı hocam. Kaldırılmasına ilişkin ayrıntılı bir resmi açıklama yapılmadı, politikalara uygun olmaması nedeniyle dendi ancak sahte reklam tıklama skandalının bir parçası olduğu söyleniyor.Valla teşekkürler hocam. Ben de hafızamdan şüphe edecektim. Kaldırılma sebebini biliyor musunuz ? Sanki işe yarayan bir programdı
Mi box s üzerindeki Google playden side lauuncher kurun side lauuncher içinde görürsünüzbu konulara bıraz yenısım, mı bos s var bende apk olan uygulamayı flash bellegın ıcınde kuruyorum ama ana menüde görunmuyor. süreklı faslah bellekde kurup kullanmak mı gerekıyor yoksa baska bı ıslem mı yapmak gerekır . ?
tesekkur ederum en yakın zamanda denıcem . google playda hangı programı denedıysem kuramadımMi box s üzerindeki Google playden side lauuncher kurun side lauuncher içinde görürsünüz