Çözüldü Mi Box S Ethernet dönüştürücü ile kullanma.

gowlet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yigit
Cihazım
Mi Box S
Konular
1
Çözüldü:
Arkadaşlar konu çözülmüştür. Satın aldığım Tplink ue330 ethernet dönüştürücüsü Mi Box S cihazıma sorunsuz oldu. Ethernet sağolsun 4K videoları takılmadan izleyebiliyorum bilginiz olsun. Bahsettiğim cihazda ayrıyeten 3 adet USB3.0 dönüştürücüsü de mevcuttur.

Merhabalar arkadaşlar. 4 gündür Mi Box S cihazımı kullanıyorum ancak kablosuz internetten pek verim alamıyorum cihazdaki en büyük eksik ethernet girişi bence. Aklıma ethernet girişini USB’den dönüştürmek geldi bunun için kaliteli olabileceğini düşündüğüm TPlink ue330 model ethernet dönüştürücüsünü sipariş verdim. Bilen arkadaşlar söylerse memnun olurum acaba bu işlem başarılı olur mu?

Not: Bu ürünü başka cihazlarda kullananlar ürünün tak-çalıştır olduğunu hiç bir sürücü yüklemeye gerek olmadığını yazmışlar.

Son düzenleme:

gowlet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yigit
Cihazım
Mi Box S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun zamandır aklımdaydı bunu test etmek. Dönüştürücünüz geldiğinde çalışıp çalışmadığını bildirirseniz çok sevinirim.
Çok araştırdım ancak pek bilgi sahibi olamadım. Düşünen arkadaşlara destek amacıyla denediğimde burada paylaşacağım.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Telefonlara 2 dönüştürücü ile kablolu internet verilebiliyor bunu test ettim. Bu da kesin olacaktır.

gowlet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yigit
Cihazım
Mi Box S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar konu çözülmüştür. Satın aldığım Tplink ue330 ethernet dönüştürücüsü Mi Box S cihazıma sorunsuz oldu. Ethernet sağolsun 4K videoları takılmadan izleyebiliyorum bilginiz olsun. Bahsettiğim cihazda ayrıyeten 3 adet USB3.0 dönüştürücüsü de mevcuttur.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Geçmiş olsun :)

serkanaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Aydın
Cihazım
Redmi Note 6 P
Konular
1
gözün aydın o zaman :) bende şimdi sipariş vereceğim. aynı konuda bende sıkıltılıyım kardeş.

mercalik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
htc desire 8
Konular
1
Arkadaşlar ethernet ve usb hdd aynı anda bağladığımda bağlantılar kopuyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Hdd'den herhangi bir olağan dışı ses geliyor mu ? Bir de kullandığınız ürün hangisi ?.

Üst Alt