öncelikle ilgilerinden dolayı çok sağolasın...ellerine emeğine sağlık..şimdi kardeşim benim tv smart olmadığından seninde dediğin gibi direkt olarak HDMI kablosu ile bağlanıyorum...fakat dediğim gibi smart tv im olmadığından araya boxu koyuyorum...HDMI bağlantısı yapmak içinde laptopu ikide bir tv nin yanına götürmek sıkıcı oluyor..onun için laptopta izlediğim bazı yayınları TV ye aktarıp laptopu taşımadan büyük ekranda izlemek istiyorum mesele bundan ibaret...
Birde önceki mesajında "Windows wireless display olarak aktarım yapıyor mu onu araştırmanız gerekiyor. " diyorsun..ben win 10 kullanıyorum ve windowsun yansıtma özelliği ile bu iş oluyormuş...Fakat bir sürü wireless display türü apk lar denedim bir türlü görüntüyü tv ye aktaramadım..ondan dolayı buraya yardım konusu açtım...Hani bazıları gibi kendisi hiç uğraşmayıp direkt hazıra konanlardan değilim....tekrar ilginden dolayı tşk.ler
Evet ben de aynen böyle anlamıştım. Ancak siz şöyle yazınca:
kardeşim cihazım telefon değil tvbox..
Acaba yanlış mı anladım diye yeniden sorma ihtiyacı hissettim. Çünkü benim anlattığım şey de mi box üzerinden TV'ye görüntü aktarmaydı. Ben telefonu aktarıyorum, siz notebook'u aktarmak istiyorsunuz.
Box için herhangi bir uygulama yüklemedim ben. Sisteminde zaten var. Aynı ağda olmak yeterli. Yani aynı modeme ya da routera bağlı olunması gerekiyor.
Gerçi benimki Box 3. S te de farklı olacağını düşünmüyorum. Ama yine yazacağım, Windows 10'daki sistemi bilmiyorum. Neye göre yansıtma yapıyor bilemiyorum. Box'ı da eski evde bıraktım, deneme yapma imkanım yok. İsterseniz öncelikle telefonunuzdan aktarma yapmayı deneyin. Eğer aktarırsa, cihazda sorun olmadığına emin olur, Windows'u araştırırsınız.
MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi