Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi box açılırken mouse nin alıcısının takıl olduğu portun anahtarı kapalı ise açılınca sesli arama yapıyorum arama sonrası usb nin tuşunu açıyorum kapatana kadar hem sesli arama hemde mouse çalışıyor
servis net üzeri aldığım için aldığınız yerle iletişime geçin dior. trend yol û aradm onlarda mi şirketi bize bir hasar raporu çıkaranlar biz onlarn raporuna göre işleme alırız dior. mi teknik desteği aradm onlarda bizim öylee bir uygulamanız yok net üzeri alınan cihazlara bakmıyoruz sorumlu değiliz diorlar. yani cihaz iyi ama teknik servisin uslubun adab bilmez baştan savuşturmaları insanı cihazdanda firmadanda soğutuyor değil. cihaz elimde öylece kaldım hayır bi yer yapmiorda diyeyim al ne kadarsa vereyim. cihazım 4 aylık ve kapandı iki yıl sözde garantisi war
servis net üzeri aldığım için aldığınız yerle iletişime geçin dior. trend yol û aradm onlarda mi şirketi bize bir hasar raporu çıkaranlar biz onlarn raporuna göre işleme alırız dior. mi teknik desteği aradm onlarda bizim öylee bir uygulamanız yok net üzeri alınan cihazlara bakmıyoruz sorumlu değiliz diorlar. yani cihaz iyi ama teknik servisin uslubun adab bilmez baştan savuşturmaları insanı cihazdanda firmadanda soğutuyor değil. cihaz elimde öylece kaldım hayır bi yer yapmiorda diyeyim al ne kadarsa vereyim. cihazım 4 aylık ve kapandı iki yıl sözde garantisi war
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öyle yazdığım gibi nereye göndereyim bi yer sorumluluk üstlenip almiyor ki
Hocam fatura üzerinde ismi yazılı olan firma sorumlu firmadır. Size servis desteğini de sağlama, sorunuzu çözme, gerekiyorsa iade/değişim yapma yetkisi de sorumluluğu da fatura üzerinde ismi yazılı olan firmanındır. Yani sizin direk olarak fatura üzerinde ismi yazan firma ile iletişime geçmeniz gerekli.
Bu aşamada Xiaomi Türkiye veya diğer ithalatçıların yapabileceği bir şey yok. Maalesef ki Trendyol özellikle elektronik konusunda çok çok kötü. Müşteri desteği hiç yok. Sahte ürün dahi satıyor ve iade almıyor. Köşe başındaki seyyar satıcı emin olun Trendyol'dan çok daha sağlam dolayısı ile Trendyol ile hiç muhatap olmadan fatura sahibi firma ile iletişime geçin ve durumu anlatın. Cihazınızı göndermeniz gereken yetkili servisin kargo kodunu ileteceklerdir. Servis incelemesi sonrasında da sorununuz çözülecektir. Eğer sorununuz çözülmez ise faturanız ve üzerindeki bilgiler ile THH'ye baş vurabilirsiniz.
benim mibox4s kapandı açılmıyor. elektiksel bir sıkıntısı yok yanlız açılmıyor hiçbir görüntü gelmiyor. kumandadan açamakla birlikte orta tuş ve geri tuşuna basarak resetlemeye çalışsamda boş.hiçbirşey olmuyor.hdım aya görüntü bile gelmiyor.ne yapabilirm
Bugün güncelleme yaptıktan sonra aynı problemi ben de yaşadım. geliştirici mod açık olmadığı için sanırım orta tuş ve geri kombinasyonu da işe yaramıyor.. Ne yapmak lazım, çözüm bulabildiniz mi?