Yardım Mi Box 3 (MDZ-16-AB) Wi-Fi bağlanamama problemi

acertan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
mi 5s, box 3
Konular
1
Merhabalar herkese,

Dün yeni aldığım cihazımın kurulumunu çok hızlı bir şekilde Mi 5s telefonum üzerinden sağladım, internet ayarlarını vs. otomatik olarak telefonumdan alarak internete bağlandı ve hesabım kuruldu. Keyifli geçen birkaç saatin ardından cihazı fişten çıkarıp geri fişe taktım ve bu andan sonra hiç bir wi-fi ağına kesinlikle bağlanamamaya başladı.

Aklıma gelen her yöntemi denedim ve şu an cihaz ne evin wi-fi ağına, ne komşunun wi-fi ağına, ne elimdeki Cisco router'a, ne de telefonumun hotspotuna bağlanabiliyor, kafayı yemek üzereyim. Denediğim adımlar;

- Defalarca cihaza ve modeme factory reset attım,
- Router üzerinden channel seçimi yaptım, tüm channel'larda denedim,
- Statik IP şeklinde ayarları kendim girerek bağlanmayı denedim,
- Farklı DNS'ler denedim,
- Firmware V.6.0.1.-1901 yüklü gelmişti, bir önceki stable firmware olan MM V.6.0.1.-1304' downgrade ettim,
- Router üzerinden AP Isolation'ı açıp/kapatıp denedim,
- Guest network üzerinden denedim, şifreli/şifresi bağlantıları denedim.

Hiç bir şey çalışmadı. Başka fikri olan var mı acaba yoksa cihazı garantiye yollayıp 3-4 hafta kimse bir şey yapamadan beklemekten başka çarem kalmamış mı? En son USB-Ethernet dönüştürücü almayı düşünüyorum onların da adam gibisi 100+ lira, cihazın 3te 1i kadar fiyatları var. Aklına bir fikir gelen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Konuyla ilgili redditte açtığım link;

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Merhabalar herkese,

Dün yeni aldığım cihazımın kurulumunu çok hızlı bir şekilde Mi 5s telefonum üzerinden sağladım, internet ayarlarını vs. otomatik olarak telefonumdan alarak internete bağlandı ve hesabım kuruldu. Keyifli geçen birkaç saatin ardından cihazı fişten çıkarıp geri fişe taktım ve bu andan sonra hiç bir wi-fi ağına kesinlikle bağlanamamaya başladı.

Aklıma gelen her yöntemi denedim ve şu an cihaz ne evin wi-fi ağına, ne komşunun wi-fi ağına, ne elimdeki Cisco router'a, ne de telefonumun hotspotuna bağlanabiliyor, kafayı yemek üzereyim. Denediğim adımlar;

- Defalarca cihaza ve modeme factory reset attım,
- Router üzerinden channel seçimi yaptım, tüm channel'larda denedim,
- Statik IP şeklinde ayarları kendim girerek bağlanmayı denedim,
- Farklı DNS'ler denedim,
- Firmware V.6.0.1.-1901 yüklü gelmişti, bir önceki stable firmware olan MM V.6.0.1.-1304' downgrade ettim,
- Router üzerinden AP Isolation'ı açıp/kapatıp denedim,
- Guest network üzerinden denedim, şifreli/şifresi bağlantıları denedim.

Hiç bir şey çalışmadı. Başka fikri olan var mı acaba yoksa cihazı garantiye yollayıp 3-4 hafta kimse bir şey yapamadan beklemekten başka çarem kalmamış mı? En son USB-Ethernet dönüştürücü almayı düşünüyorum onların da adam gibisi 100+ lira, cihazın 3te 1i kadar fiyatları var. Aklına bir fikir gelen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Konuyla ilgili redditte açtığım link;

Kısa devre yapmış olabilir wifi çipi bende de Huawei P8 var wifi bağlantısı olmuyor çipi sipariş geçtim gelecek ancak o şekilde

Wifi bağlantısı olmuyor birde Bluetooth a da bakın o çalışıyor mu

Oyla:

Kılowski

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ilgaz Arslan
Cihazım
A9 samsung
Konular
0
mrb aynı sorun bende de var.Saat ve takvim ayarları.10cak 2017'yi gösteriyor.Ve saat 3.00 'a dönüyor.Saati ve takvimi manuel olarak ayarlarsanız.İnternete bağlanıyor.Ama fiştrn her çektiğimde yine aynı saate ve takvime dönüyır.

Oyla:
Üst Alt