Mi Bluetooth Kulaklık

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
ByKatre Bluetooth ünitesinde kulaklık girişi var. İstediğiniz kulaklığı da takabiliyorsunuz. Cihaz çok küçük. Yakanıza yada gömlek cebinize takabilirsiniz.
GearBest, elinde olmayan ürünleri de sipariş alıp bir iki hafta beklemenize sebep olabiliyor. Genelde ürünlerin geç gelmesinden şikayet ediliyor. Benim de ilk aldığım ürün 30 küsur günde gelmişti ama bu ay başında aldığım ürünler siparişten itibaren 15, kargo hareketi başlamasıyla beraber ise 13 günde falan geldi.

Sent from my MI PAD using Tapatalk
Siz ne almıştınız hocam? Zaten o kulaklık girişi olduğu için uğraşmak istemiyorum. Kulaklığın Jak'ıyla uğraşmak istemediğimden hemen takıp evden çıkmak istiyorum mesela kulaklık kablosu ayıklama, takma, cebe kablonun fazlasını toplama falan sinir ediyordu. :D Xiaomi'de de keşke bir Jak olsaymış da opsiyonel olarak tek kulaklık takıp müzik keyfide yaşasaymışız ama hayırlısı olsun. Üzecek bir ürün olmaz inşAllah.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Evet oldukça mantıklı aslında zaten kendi üzerinde bir kulaklık var, bir de jak ile isteyenler için stereo yapılabilirmiş.
Ben ilkinde pil şarj cihazı, son aldığımda ise Yi Camera kumandası almıştım.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
ByKatre Bluetooth ünitesinde kulaklık girişi var. İstediğiniz kulaklığı da takabiliyorsunuz. Cihaz çok küçük. Yakanıza yada gömlek cebinize takabilirsiniz.
GearBest, elinde olmayan ürünleri de sipariş alıp bir iki hafta beklemenize sebep olabiliyor. Genelde ürünlerin geç gelmesinden şikayet ediliyor. Benim de ilk aldığım ürün 30 küsur günde gelmişti ama bu ay başında aldığım ürünler siparişten itibaren 15, kargo hareketi başlamasıyla beraber ise 13 günde falan geldi.

Aynen öyle hocam. Ellerinde stok yokmuş. 3-5 gün daha bekleyin diyor. Yaw madem stoğun yok ne diye aktif o ilanlar. İade isteyip Geekbuying reyizden almalı. :)

SetMeFree

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Alpay
Cihazım
mi4 LTE
Konular
12
Benımkide yolda bakalım :) kullanınca tekrar yorum yazarım.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Siz nereden aldınız hocam?

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
banggood da 14 dolar civarı idi kayıtlı posta ile 15-16 dolar oluyor bende düşünmekteyim bunu kullananlar yorum atarsa sevinirim

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
İndirim bitti sanırım bugün 9.9 indirimiydi. Dün akşam her şey ucuzdu içim gitti. :)

Üst Alt