Yardım Mi band4 bildirim gelmiyor

Eneska55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Mi band 4
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İos 14
Telefon Modeli
İphone 8plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
1 aydır sorunsuz kullandığım Mi band4 bu sabahtan beri arama hariç hiçbir uygulamanın bildirimi gelmiyor. Dün gece yatarken sorunsuzdu. Sabahtan beri sebepsiz bir şekilde bildirim gelmiyor. Acaba neden olabilir ve çözümü nedir

dgnrtm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dogan
Cihazım
mi band4
Konular
0
1 aydır sorunsuz kullandığım Mi band4 bu sabahtan beri arama hariç hiçbir uygulamanın bildirimi gelmiyor. Dün gece yatarken sorunsuzdu. Sabahtan beri sebepsiz bir şekilde bildirim gelmiyor. Acaba neden olabilir ve çözümü nedir

acaba sorunu çözebildinmi?bende bugün miband4 aldım mi fit uygulamasından tüm ayarları yapmam ragmen (bildirimleri açtım) aramalar hariç sms ve whatsapp bildirimleri mibande gelmiyor?? telefonum ıphone 7 yardımcı olursan sevinirim ?

Oyla:

Eneska55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Mi band 4
Konular
2
acaba sorunu çözebildinmi?bende bugün miband4 aldım mi fit uygulamasından tüm ayarları yapmam ragmen (bildirimleri açtım) aramalar hariç sms ve whatsapp bildirimleri mibande gelmiyor?? telefonum ıphone 7 yardımcı olursan sevinirim ?
Evet çözdüm kapatıp açınca çözülmüştü ben de. Telefon 8 plus. Ayarlar kısmandan reboot a basınca kapanıyor

Oyla:

dgnrtm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dogan
Cihazım
mi band4
Konular
0
onu da yaptım ama yine düzelmedi malesef :( cihaz da bi bozukluk var desem arama bildirimleri falan da gelmezdi heralde anlamadım nasıl çözücez...teşekkür ederim cevabın için

Oyla:

Eneska55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Mi band 4
Konular
2
onu da yaptım ama yine düzelmedi malesef :( cihaz da bi bozukluk var desem arama bildirimleri falan da gelmezdi heralde anlamadım nasıl çözücez...teşekkür ederim cevabın için
Mi fit i silip geri yükle, bilekliğe de factory reset at. Bir de öyle dene

Oyla:

dgnrtm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dogan
Cihazım
mi band4
Konular
0
Mi fit i silip geri yükle, bilekliğe de factory reset at. Bir de öyle dene

onu da denedim yok yok yok malesef olmuyor..cihazı daha kullanamadan soğudum nerdeyse..eger benim gibi sorun yaşayan ve çözen arkadaşlar olursa nasıl yaptıklarını paylaşırsalar çok sevinirim..umarım bir cevap bulabılırız

Oyla:

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Klasik yazılım hataları. Güncelleme bekleyin hocam.

Oyla:

dgnrtm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dogan
Cihazım
mi band4
Konular
0
arkadaşlar mi fitin gelen son güncellemesini yapmama ragmen hala whatsapp ve sms bildirimlerini alamıyorum..yok mu Allah aşkına bunun bir çözümü? :(

Oyla:
Üst Alt