İnceleme Mi Band Hakkında Merak Ettikleriniz

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: Mi Band Hakkında Merak Ettikleriniz

smyrniankiwi' Alıntı:
öncelikle bu güzel inceleme için teşekkürler. iki sorum var.

1-iki ürün arasında ne fark var. fiyatlar hemen hemen yarı yarıya.

http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-miband-smart-fitness-wearable-with-replacement-wrist-strip-multiple-colors-available--6321.html

http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi-band-smart-fitness-wearable-tracker-waterproof-ip67-6192.html

2-ibuygou'yu önermişsiniz ancak farklı ve güvenilir olduğu söylenen sitelerde daha uyguna var. ibuygou ortaklığından dolayı mı orası önerildi?

http://www.chinabuye.com/xiaomi-smart-wristband-mi-band-miband-wrist-band-smart-fitness-wearable-tracker-waterproof-ip67-for-xiaomi-mi4-mi3-black

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Miband-Bluetooth-Smart-Bracelet-For-Mobile-Phone-p-937201.html

teşekkürler.

1. @cantara hocam doğru tahmin yapmış. İlk link 1 adet siyah Miband ve yanında 5 renkten birini tercih edebileceğiniz yedek silikon kayış mı desem, bileklik mi herneyse ondan veriliyor. Bundle yapmışlar.
2. Ortaklığı bir kenara bırakalım, ben de her zaman öncelikle ibuygou'yu öneriyorum. Çünkü ürünlerin orijinal olduğuna %100 eminim. Diğer sitelerde her zaman bir kuşku oluyor. Baggood'un da, Chinabuye'nin de, Geekbuying'in de sahte ürün sattığını görmedim ama kesin birşey de diyemem. Çünkü önümüzde Pandawill örneği var. Benim Pandawill'den alıp buraya incelemesini de koyduğum powerbank ve kulaklık orijinal olduğu halde, bir arkadaş satın aldığı 3-5 tane powerbank'ın sahte çıktığını söylemişti.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

lyldz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Lütfi
Cihazım
RN 3 Pro
Konular
8
bugun yarın almak istiyorum mi band da Tr den en hesaplı nerden bulabilirim arkadaşlar? :)

sjap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz
Konular
1
lyldz' Alıntı:
bugun yarın almak istiyorum mi band da Tr den en hesaplı nerden bulabilirim arkadaşlar? :)

Ben sanalpazar.com üzerinden indirimlerle 36 liraya almıştım geçen hafta. Benim aldığım satıcıda normal fiyatı 65 liraydı ama ürünü dükkanından kaldırmış. Stokları yenilerse falan ekler belki.

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Çok uygun almissin, tekrar stoga girerse bende almak isterim

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lyldz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Lütfi
Cihazım
RN 3 Pro
Konular
8
sjap' Alıntı:
lyldz' Alıntı:

Ben sanalpazar.com üzerinden indirimlerle 36 liraya almıştım geçen hafta. Benim aldığım satıcıda normal fiyatı 65 liraydı ama ürünü dükkanından kaldırmış. Stokları yenilerse falan ekler belki.

sanalpazar üzerinde mesaj attım ama bakalım dönüş yaparsa buraya yazarım.çarşamba perşmebe  stoga girecek yazmışlar forumlarda bakalım :cool:

Edit:"1-2 gün sonra ürün gelecek stok durumunu güncelleyeceğz şeklinde mesaj geldi" bilginize arkadaşlar :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar, böyle uygun ve orijinal ürünler satılan yerleri yazmamız sorun olmasa gerek. Lütfen bunları alışveriş bölümüne de yazalım. Böyle bilgilendirmeler, fırsatlar reklama girmez.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Takip!!!

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lyldz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Lütfi
Cihazım
RN 3 Pro
Konular
8
http://www.sanalpazar.com/Xiaomi-Mi-Band-Bluetooth__isp38427785

ürün yeniden satışta! 10 tl hediye kupon verdi sanalpazar 59 tl ye bir tane kaptım bende. :cool:

MGM Barut

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHARREM
Cihazım
Mi9T Pro 128gb
Meslek
Emekli
Konular
78
Anlatım fevkalade olmuş Emre hocam,bileklik çok şık,bence saat ten daha ilgi çekici duruyor.Ellerinize sağlık.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam aslında bilekliği ilk tanıttıklarında bilekteki duruşunu hiç beğenmemiştim. Tabi o zaman sadece tanıtım resimlerinden ve videolarından görmüştüm. Sonra kullanıcı yorumlarını okuyup da insanların çok beğendiğini görünce acaba bende mi bir sorun var diye düşünmeye başladım. Elime geçince de sorunun bende olduğuna emin oldum :D Reklamlarında hep ince bilekli ufak tefek çinli kızları kullandıkları için resimlerde çok kaba duruyor ama kullanan kişinin boyutları normal olunca bileklik de normalleşiyor. Kesinlikle çok şık duruyor. Teknolojik değil de estetik bir aksesuar gibi duruyor :)

Üst Alt