- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
Bende yeni aldım. Gayet hoş ve kullanışlı geldi. Telefon ile eşleştirirken biraz zaman aldı. yaklaşık 2 dakika kadar. Mi fit'in son güncel halinde sanırsam uygulama bildirimleride açık. Bakalım şarjı ne kadar gidecek
İlk gün çok düşüyor sonra açılıyor. Ben bluetooth kapalı kullanıyorum günde bir defa açıp bileklikten bilgi alıp sonra kapatıyorum gerek olmuyor sürekli açık kalmasına bildirim kullanmadığım için. Günlük titreşimli alarmı açık birde. Bu şekilde 2 ayda %60 gitti anca. 3 ay götürecek bir şarj.Bende yeni aldım. Gayet hoş ve kullanışlı geldi. Telefon ile eşleştirirken biraz zaman aldı. yaklaşık 2 dakika kadar. Mi fit'in son güncel halinde sanırsam uygulama bildirimleride açık. Bakalım şarjı ne kadar gidecek
Hocam bu biraz mantıksız geliyor. Xiaomi'nin kendi cihazlarında bile 5.0 ve üstünde birkaç cihazı var. Satılan cihazların %90'ı 4.4. Böyle birşeye ihtimal veremiyorum. Bu kendi ayağına sıkmak gibi birşey olur.Sonunda ptt de ki aktardı aktarılıyor durum güncellemelri ile zaman geçirmeyi göze alamayıp gidip kendim elden teslim aldım. iki adet mi bant s1 ve iki adet yedek silikon kayış küçük bir zarfta ulaştı elime, aşağı yukarı bir iki saat içinde şarj oldu iksi de. Genel kanaat oldukca şık ve fonksiyonel, tüm bildirim ayarlarında fonksiyonel titreşim esktra özellik olan kalp ritim sensörü oldukca stabil çalışıyor, bir tek kayışlar için sanırım bir ölcü olması gerekti benim görmediğim, zira bana gelenler son ayarda bile biraz dar geliyor ama idare edilmeyecek gibi değil. Asıl öenemli sorunsa ikinci bandı kardeşim için almıştım ama onun telefonu sansung grand neo androoid 4.2.2 sürümü var üsütün de ve malesef 5.0 altı cihazlarla eşleşmiyor mi band ve uygun bir yazılım da yok . Bu konuda bir tavsiyeniz olursa çok memnun olurum. Mi Bandı 4.2.2 android cihazda kullanabileceğim sağlıklı bir apk varmı, yada samsung grand neo telefonumu upgrade edeceğim tavsiye bir rom varmı. teşekkür ederim.