Soru Mi band 8 kordon tavsiyesi

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
214
Hocam fitnessta sorun çıkarır mı birde rahatlığı nasıl uyurken falan takıyorum çünkü
Yok hocam. Hiç sorunsuz. Örme ve cırt cırtlı olduğu için çok kullanışlı. Bileğe istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Plastik deliklilerden daha kullanışlı. Bileğe tam oturduğu için sensörler daha iyi ölçüm yapıyor. Spor salonunda kullandım. Gayet başarılı. Uyku takibi de açık bende. Bileklik tam oturduğu için sensörler başarılı ölçüm yapıyor.

Barisss38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Xiaomi mi A3
Konular
1
Yok hocam. Hiç sorunsuz. Örme ve cırt cırtlı olduğu için çok kullanışlı. Bileğe istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Plastik deliklilerden daha kullanışlı. Bileğe tam oturduğu için sensörler daha iyi ölçüm yapıyor. Spor salonunda kullandım. Gayet başarılı. Uyku takibi de açık bende. Bileklik tam oturduğu için sensörler başarılı ölçüm yapıyor.
Peki hocam önerebileceğiniz bir link var mı? Bırakırsanız çok sevinirim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
58
Ben Metal aldım mıknatıslı, renk atmaya, solmaya dayanıklı memnunum şuan önceki kordon kopmuştu iyikide almışım terleme yapmıyor

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
214
Peki hocam önerebileceğiniz bir link var mı? Bırakırsanız çok sevinirim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Ben şunu almıştım

Üst Alt