Yardım Mi band 7 Türkçe yok

Erdem ALT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
nexus 5x
Konular
2
Merhabalar bir adet mi band 7 kullanıcısıyım cihaz yurt dışından hediye olarak geldi ama içerisinde Türkçe dil yok ne yapabilirim? şimdiden teşekkürler
Kullandığım cihaz redmi note 11

Toorop

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
3
Zepp Life uygulaması ile eşleştirme yaparak güncellemeyi yükleyin, saat içerisindeki dil ayarlarına Türkçe gelmiş olacak. Daha sonra Mi Fitness uygulamasını kurmak isterseniz cihazı fabrika ayarlarına çevirerek tekrar eşleştirin. Farklı saat kullandığım için şuan elimde yok fakat daha önce bu şekilde yaptım.

Erdem ALT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
nexus 5x
Konular
2
Zepp Life uygulaması ile eşleştirme yaparak güncellemeyi yükleyin, saat içerisindeki dil ayarlarına Türkçe gelmiş olacak. Daha sonra Mi Fitness uygulamasını kurmak isterseniz cihazı fabrika ayarlarına çevirerek tekrar eşleştirin. Farklı saat kullandığım için şuan elimde yok fakat daha önce bu şekilde yaptım.
cihaz sanırım cn versionu en son version yüklü 2.0.0.2 galiba buradan yazılımı global yapacağızda pek anlamadım:

Erdem ALT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
nexus 5x
Konular
2
yada tayvan cihazı

Toorop

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
3
Hocam cihazı hatırlamıyorum fakat bende de Türkçe yoktu ayarlarında, kısa bir süre kullandım, satmadan önce Türkçe çeviriyim diye uğraştım ve bu şekilde çözdüm. Zepp Life uygun modele göre yazılım sunacaktır zaten eşleştirme yaptığınızda.

Erdem ALT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
nexus 5x
Konular
2
Hocam cihazı hatırlamıyorum fakat bende de Türkçe yoktu ayarlarında, kısa bir süre kullandım, satmadan önce Türkçe çeviriyim diye uğraştım ve bu şekilde çözdüm. Zepp Life uygun modele göre yazılım sunacaktır zaten eşleştirme yaptığınızda.
ben güncelleme bölümüne girdiğimde en son sürüm diyor.

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
MI 5
Konular
123
Merhaba hocam Notify For Mi Band programını play stordan indirin cihazınızı eşleştirin,
Sol üst köşede üç çizgiyi tıklayın
Ayarlar seçin
Yazılım Güncelle seçin
Açılan yeni sayfada yazılım güncellemesini indir seçin, sizi farklı bir siteye yönlendirecek oradan TR dil paketi olan yazılımı indirin ve güncellemenizi yapın. bu işlem 5 dakika civarında sürecektir saatinizin şarjının dolu olduğuna dikkat edin.
Not: Yapacağınız işlemler sırasında oluşacak hasarlardan ben ya da MİUİ Türkiye Forum yöneticileri herhangi sorumluk kabul etmemektedir.
Not: Bu işlemle ilgili Youtube video bulabilirsiniz.

Erdem ALT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
nexus 5x
Konular
2
Merhaba hocam Notify For Mi Band programını play stordan indirin cihazınızı eşleştirin,
Sol üst köşede üç çizgiyi tıklayın
Ayarlar seçin
Yazılım Güncelle seçin
Açılan yeni sayfada yazılım güncellemesini indir seçin, sizi farklı bir siteye yönlendirecek oradan TR dil paketi olan yazılımı indirin ve güncellemenizi yapın. bu işlem 5 dakika civarında sürecektir saatinizin şarjının dolu olduğuna dikkat edin.
Not: Yapacağınız işlemler sırasında oluşacak hasarlardan ben ya da MİUİ Türkiye Forum yöneticileri herhangi sorumluk kabul etmemektedir.
Not: Bu işlemle ilgili Youtube video bulabilirsiniz.
denedim ama yazılım desteği yok diyor sadece mi band 6 ya kadar var

iLK3R!

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
92
denedim ama yazılım desteği yok diyor sadece mi band 6 ya kadar var
Yazılım desteği bütün cihazlarda mevcut ancak bir takım uğraştırıyorlar. Yazılım desteği ve güncelleme dosyasını seçimi ile alakalı akşam konu açacağım. Ancak yazılımların hangi cihaz için uygun olduğunu öğrenmeye çalışıyorum herşeyi ayrıntılı bir anlatım yapacağım.

resulkaraka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Resul
Cihazım
note 6 pro
Meslek
lojistisyen
Konular
7
Yazılım desteği bütün cihazlarda mevcut ancak bir takım uğraştırıyorlar. Yazılım desteği ve güncelleme dosyasını seçimi ile alakalı akşam konu açacağım. Ancak yazılımların hangi cihaz için uygun olduğunu öğrenmeye çalışıyorum herşeyi ayrıntılı bir anlatım yapacağım.
çözüm bulabildiniz mi hocam band 7 turkce olmuyor bende herseyi denedim

Üst Alt