- Adım
- Efe Çağlayan
- Cihazım
- Mi 8 pro
- Konular
- 4
İyi forumlar herkese. Arkadaşlar mi band 7 aldım ama emojileri göstermiyor. İphone 13 kullanıyorum. Bir çözümü var mıdır?
Mi band 8 ile destek geldi biliyorumİyi forumlar herkese. Arkadaşlar mi band 7 aldım ama emojileri göstermiyor. İphone 13 kullanıyorum. Bir çözümü var mıdır?
Henüz global olarak güncelleme gelmedi sürüm 2.0.0.2 de. Ancak firmware var sürümünü kontrol etmedim uygun mu diye.Mi band 8 ile destek geldi biliyorum
Hangi bileklikten bahsediyorsunuzHenüz global olarak güncelleme gelmedi sürüm 2.0.0.2 de. Ancak firmware var sürümünü kontrol etmedim uygun mu diye.
Mi bant 7Hangi bileklikten bahsediyorsunuz
Çin'de yoksa globalde fe olacağını sanmıyorumMi bant 7
Bant 4 de yazılım ile emojiyi çözüyorduk ancak 7 de emoji desteği var diye düşünüyorum. Ancak hakkında kısmında Emoji Google yazıyor bunu tam olarak çözmüş değilim. Belki güncelleme ile verirler yada telefonun emoji sistemini Google emoji olarak belirlememiz gerekebilirÇin'de yoksa globalde fe olacağını sanmıyorum
Band 7 kullandım ama tam hatırlamıyorum, sanırım o şeydi. Mesajlar emoji olarak cevap verebiliyorduk sanirim. Doğru mu emin değilim kontrol edebilirsinizBant 4 de yazılım ile emojiyi çözüyorduk ancak 7 de emoji desteği var diye düşünüyorum. Ancak hakkında kısmında Emoji Google yazıyor bunu tam olarak çözmüş değilim. Belki güncelleme ile verirler yada telefonun emoji sistemini Google emoji olarak belirlememiz gerekebilir
Arandığınızda hızlı mesaj ile cevap veriliyor, onun dışında birşey görmedim.Band 7 kullandım ama tam hatırlamıyorum, sanırım o şeydi. Mesajlar emoji olarak cevap verebiliyorduk sanirim. Doğru mu emin değilim kontrol edebilirsiniz