- Adım
- Fatih
- Cihazım
- iphone 7 plus
- Konular
- 1
Telefona genelde bağlamıyorum ve boş yere bluetooth açık kalıyor. Mod ile bluetooth kapatma özelliği yükleyebilir miyiz?
Cevabınız için teşekkürler ancak benim sormak istediğim o değildi. Bu mi band 5 in bluetoothuna önüne gelen herkes bluetooth ile bağlanabildiği için bu casusluk anlamında risk teşkil eder mi bunu öğrenmek istedim. Örnek vermem gerekirse yakınımda biri var veya bir toplu taşımadayım biri benim mi band 5 imi telefonuna tanıtabiliyor(mi fit ile değil normal bluetooth taraması vasıtasıyla) ve bundan haberim bile olmuyor bu bir açık mı bilemem ancak ben bu kişinin telefonunu elime alsam o kişi parmak izi veya şifre ile kilit açma bile koysa ben direk o cihazın kilidini açabiliyorum sadece ekranı kaydırarak eşleştiği için. Bu özelliği tersine kötüye kullanabileceklerini düşünüyorum açıkçası. Biri mi band 5 e bağlandığında onay sormadığı için veya bildirim vermediği için bağlanan kişilerden bihaberiz haliyle bu şekilde bağlanıp telefonumuzdaki mi fit yetkilerine erişebilecek şekilde casus yazılımlar yapıp kendi telefonumuzdaki verileri okuyabilirler mi yani bunu öğrenmek istemiştim mi fit uygulamasına her şey için yetki veriyoruz sonuçta bu kötüye kullanılabilir mi? Bu bluetooth bağlantısı için mi band 5 üzerinden onay sorsa daha iyi olacakta umarım gelir böyle bir özellik veya bağlanılan cihaz harici başka cihazlara bağlanmayı engelleme seçeneği.Cihaz yazılımına müdahale edilemediği için hiçbirşey yapamayız. Sadece fonta ve menü resimlerine müdahale edebiliyoruz.
Hiçbir riski yok sorun olmaz.Cevabınız için teşekkürler ancak benim sormak istediğim o değildi. Bu mi band 5 in bluetoothuna önüne gelen herkes bluetooth ile bağlanabildiği için bu casusluk anlamında risk teşkil eder mi bunu öğrenmek istedim. Örnek vermem gerekirse yakınımda biri var veya bir toplu taşımadayım biri benim mi band 5 imi telefonuna tanıtabiliyor(mi fit ile değil normal bluetooth taraması vasıtasıyla) ve bundan haberim bile olmuyor bu bir açık mı bilemem ancak ben bu kişinin telefonunu elime alsam o kişi parmak izi veya şifre ile kilit açma bile koysa ben direk o cihazın kilidini açabiliyorum sadece ekranı kaydırarak eşleştiği için. Bu özelliği tersine kötüye kullanabileceklerini düşünüyorum açıkçası. Biri mi band 5 e bağlandığında onay sormadığı için veya bildirim vermediği için bağlanan kişilerden bihaberiz haliyle bu şekilde bağlanıp telefonumuzdaki mi fit yetkilerine erişebilecek şekilde casus yazılımlar yapıp kendi telefonumuzdaki verileri okuyabilirler mi yani bunu öğrenmek istemiştim mi fit uygulamasına her şey için yetki veriyoruz sonuçta bu kötüye kullanılabilir mi? Bu bluetooth bağlantısı için mi band 5 üzerinden onay sorsa daha iyi olacakta umarım gelir böyle bir özellik veya bağlanılan cihaz harici başka cihazlara bağlanmayı engelleme seçeneği.
bluethoot var ama özel bir sürümü var çok düşük bir güç harçıyor zaten normal bluethoot olsa şarjı 1 gün bile zor giderBenim de mi band 6 var onun da sürekli Bluetooth açık, şarj yemiyor mu bu sebeple sürekli? Nasıl kapatabilirim? Mi fit te veya zepp life da öyle bir ayar yok çünkü?
hayır bluethoot 5.0 "Bluetooth Özellikleri BLE" bu özellikten dolayı 5.0 teknolojisini kullanıyor ama çok çok yavaş aktarım hızı vs pili az kullanan bir teknolojisi var özet olarak "Bluetooth 5.0 var . Telefondaki Bluetooth 5.0 ile aynı değil mi?