NFC özelliği nasıl ? Detayları verebilirmisinizgittik çinden nfc li olanı aldık ama keşke global alsaymışım.
Kandaki oksijen değerini ölçmüyormuş, bir miktar üzdü bu beni
Cihazın yazılım sürümü nedir ? Mi Band 5 Türkçe dil desteğini çok yakında forumda paylaşacağımAliExpress den NFC modeli satın aldım. Yanında tpu orange renk Orjinal kayış yedek olarak ve 2 Adet ekran koruyucu film kargo bedeli içinde toplam 340 TL. Yurtdışı geekdoing sitesi moderatörü bu işi bilen kodları çözen Magical Unicorn nikli kişi bu benim aldığım ürünün kongming versiyonun birde pro olduğunu belirtmiş. Ben bekleyemedim aldımBeklerim diyen arkadaşlar beklesin derim.benim aldığım version sadece Çince ve İngilizce. İlerleyen zamanlarda Türkçe yazılım dosyasını geekdoing sitesinde moderatör yapar diye düşünüyorum. Saygılarımla
Bileklik elime ulaştığında paylaşırım. Satıcıya mesaj attım. 3 gün oldu henüz kargoya verilmemiş. Ne kadar sürede gelir bakalım. Takipteyim. Yurtdışı geekdoing forumunda Türkler sayesinde Türkçe yazılım dosyasını bulacağım. Tahminim bu sitenin moderatörleride orda aktif.SaygılarımlaCihazın yazılım sürümü nedir ? Mi Band 5 Türkçe dil desteğini çok yakında forumda paylaşacağım