Sen nasıl bi kralsın
Selamün Aleyküm 'AnKeBuT hocam an itibari ile ilk defa "mi band 4" ümü sıkıntısız ve sorunsuz Türkçe yaptım eline emeğine sağlık.
Yorumlara baktığımda bazı mesajları cevaplamak istedim açıkçası;
+ Tarih ayracı / görünüyor.
+ Büyük küçük tüm Türkçe karakterler düzgün görünüyor. (ÇçĞğŞşİiÖöÜü)
- Standart emojilerde dahil olmak üzere bütün emojiler ? olarak görünüyor. (Emoji güncellemesi yüklendi.)
- Gün kısaltmaları ingilizce görünüyor.
- Hava durumu anlık bildirimleri ingilizce görünüyor.
Desteklerin için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Hakan ERTÜRK
Hocam gün kısaltmaları kullandığınız tema ile alakalı bir durum. Türkçe tema kullanırsanız dizelecektir.
Emoji paketinde ise sadece en temel emojilerin bazıları yer almakta. Kalp, selamlaşla, okey, el sallama vb. O paketin asıl amacı karakter desteği sağlamak.
hocam muhakkak soran olmuştur yaklaşık 8 10 sayfa okudum ama malum saatte geç oldu bulamadım geçtiğimiz 11 1 indirinimnde çin versiyonu mi band 4 aldım youtube da videoları izleyerek telefonu türkçe yaptım ama ilk sayfalarda bir arkadaşın bahsettiği gibi telefonu mi band dan uzaklaştırınca veya bluetooth kapatınca tekrar çin versiyonu na dönüyor dili. Benim için illa türkçe olmasıda gerekmez eğer mümkünse ingilizcede olsa kullanırım keşke bilsem türkiyeden alırdım böyle bir problem olacağını yotube da video larını izlediğim dalgalağın birisi çin versiyonunu alın direk türkçe yaparsınız demişti bende aldım arada 20 tl fark var verir ingilizcesini alırdım bu sorunun kesin bir çözümü şuan için varmı ingilizce veya türkçe yapmamızın yoksa telefonu yanımızdamı gezdirmek zorundayız yoksa aleti çok beğendim acanip şık ve güzel bir alette can sıkıyor
neyse uykulu uykulu cümle kuramamışım cümleler nasıl devrik yarabbim
O kdar yer gezdim hic birinde olmadi bir tek sizde turkce yapabildim emeginize saglik muhtesem oldu