- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Teşekkürler.
Uyguladım çok güzel oldu
Uyguladım çok güzel oldu
Bilekliği orijinal hale Mi Band 4 Orijinal Yazılımlar konusundan sadece res dosyasını yükleyerek çevirebilirsiniz.eski haline nasıl dönücem
Orijinal fw yüklemişsiniz fakat orijinal resource yüklememişsiniz. Orijinal resource yüklemeniz gerekiyor.Ustalar orjinal mi4 ikonlarına nasıl dönüyoruz.Orjinal yazılımı falan yükledim ama ikonlar kaldı orjinaller geri gelmedi.
Açıklamadaki yazanları uyguladım hem menü arayüzü hemde saat teması değişti resimleri ekledim.
Emeği geçenlere teşekkür ederim.
Herkeste aynı. Bilgisayarda animasyonu oluşturan program daha düşükte daha çok çizgi yakıyor.Merhaba biraz saçma bi soru olucak ama aklıma takıldı nabız göstergesindeki çemberde sizin 80 olduğunda bütün çizgiler yanıyor benim bileklikte 105 olduğunda bile iki çizgi anca yanıyor acaba bi ayarı falan mı var aklıma takıldı teşekkürler
Herkeste aynı. Bilgisayarda animasyonu oluşturan program daha düşükte daha çok çizgi yakıyor.
Nabız yükseldiğinde çizgiler artacak.Verilen linklerden yükleme işlemi yaptım fakat bende tek çizgi yanıyor sadece hepsinin yanması için ne yapmam gerek bilginiz var mı